Bakan Akar: 15 Ağustos'ta ABD'de F-16 için toplantı yapılacak! Yönetim son derece pozitif!

Tahıl sevkiyatı ile ilgili bilgilendirmede bulunan Bakan Akar F-16 konusunda da önemli açıklamalar yaptı. "15 Ağustos'ta ABD'de F-16 için toplantı yapılacak." diyen Bakan Akar, "Sayın Cumhurbaşkanımızın Sayın Biden'le yaptığı temaslarda, yönetimin son derece pozitif olduğunu müşahede ettik. Beklentimiz herhangi bir şart olmaksınız sonuçlanması." ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, AA Editör Masası'nda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. 

Ukrayna'dan çıkan ilk geminin muhtemelen yarın saat 15 civarında İstanbul açıklarına olacağını belirten Bakan Akar, F-16 alımı konusunda da dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

 

ABD'DEN F-16 ALIMI

15 Ağustos'ta ABD'de F-16 için toplantı yapılacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın Sayın Biden'le yaptığı temaslarda, yönetimin son derece pozitif olduğunu müşahede ettik. Beklentimiz herhangi bir şart olmaksınız sonuçlanması.

 

YUNANİSTAN'IN PROVOKATİF ADIMLARI

Yunanistan'ın itirazı talihsiz bir girişim. Yunanistan'ın tavrı anormal. F-16'ları vermeyin dediler, Almanya'ya gidip denizaltıları vermeyin dediler.

Yunan Başbakanı ve Dışişleri Bakanı maalesef son derece saldırgan söylemlerle iki ülke arasında oluşması muhtemel olumlu havayı çürütüyorlar. Dillerine bir şey doladılar: Yeni Osmanlıcılık.

Uluslararası hukuk diyoruz. Haklarımızı talep ediyoruz. Bütün haksızlıklara rağmen konuşalım diyoruz.

 

 

Bakan Akar: 15 Ağustos'ta ABD'de F-16 için toplantı yapılacak! Yönetim son derece pozitif! ile ilgili etiketler f-16 Türkiye ABD Bakan Akar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.