Bahadır Yenişehirlioğlu kimdir? Milletvekili seçildi mi?

14 Mayıs seçimlerinde pek çok ünlü isim milletvekili adayı olarak gösterildi. Bahadır Yenişehirlioğlu da 14 Mayıs genel seçimlerinde milletvekili adayı olarak gösterilmişti. Bu çerçevede, Bahadır Yenişehirlioğlu'nun yaşamı, hangi partiden aday olduğu ve milletvekili seçilip seçilmediği merakla araştırılıyor. Peki, Bahadır Yenişehirlioğlu kimdir? Milletvekili seçildi mi? Bahadır Yenişehirlioğlu hangi partiden aday oldu?

Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 28'inci döneminin 600 yeni milletvekilinin belirlendiği genel seçimler için oy sayımı sürüyor. Resmi olmayan sonuçlara göre, gelecek dönem milletvekilliği yapacak olan ve TBMM'ye giremeyen ünlü isimler de belli oldu. Bu çerçevede, Bahadır Yenişehirlioğlu'nun yaşamı, hangi partiden aday olduğu ve milletvekili seçilip seçilmediği merakla araştırılıyor. Peki, Bahadır Yenişehirlioğlu kimdir? Milletvekili seçildi mi? Bahadır Yenişehirlioğlu hangi partiden aday oldu?

BAHADIR YENİŞEHİRLİOĞLU KİMDİR?

Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu, 18 Ocak 1962 tarihinde Manisa'da doğmuştur. Türk oyuncu, hukukçu ve yazardır.

Roman türünde eserler yazan Yenişehirlioğlu, aynı zamanda bir avukattır; Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Bölümü'nden mezundur.

Ayrıca 2017-2021 yılları arasında TRT 1'de yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde 5 sezon boyunca canlandırdığı "Tahsin Paşa" karakteriyle ünlenmiştir. Bahadır Yenişehirlioğlu, yine TRT 1'de yayınlanan Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı adlı bir dizide Derviş karakterini oynamıştır.

Bahadır Yenişehirlioğlu kimdir? Milletvekili seçildi mi?

HANGİ PARTİDEN ADAY OLDU?

Payitaht dizisinin Tahsin Paşa'sı Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti'den Manisa 1.sıradan milletvekili adayı olmuştur.

ÖZLEM BALCI MİLLETVEKİLİ SEÇİLDİ Mİ?

Bahadır Yenişehirlioğlu, seçim sonuçlarına göre, TBMM'ye milletvekili olarak girmeye hak kazandı.

Bahadır Yenişehirlioğlu kimdir? Milletvekili seçildi mi? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.