Bafralı Delidemir kimdir? Nereli?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Alaattin Çakıcı hakkında söylediklerine Bafralı Delidemir, sosyal medya hesabı üzerinden gönderimde bulundu. Delidemir açıklamasında, çok iddialı bir açıklamada bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Alaattin Çakıcı için ‘Benim dava arkadaşım değildir’ açıklamalarında Bafralı Delidemir, sosyal medya hesabı üzerinden seslendi. Hem yurt içi hem de yurt dışında yaşamakta olan ülkücülerin yakından tanıdığı isimlerden birisi olan Bafralı Delidemir, sosyal medya hesabından Akşener’e seslendi.

Bafralı Delidemir, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında, ‘Sayın Meral Akşener, tabi ki Alaattin Çakıcı senin dava arkadaşın olamaz. Senin dava arkadaşların Osman Kavala ve HDP’dir. Üniversite yıllarını çok iyi biliriz. Çok fındık kırdın.’ dedi.

Akşener , Halk TV ekranlarında Özlem Gürses’in sunumunu gerçekleştirdiği 20. Saat programında yaptığı açıklamasında, “Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşım değildir. Kötü şeyler yaşadım. Şimdi yaşadıklarımı anlatmaya kalksam olmaz. Bu yolda yürüyorsanız bazı şeyleri göze almak zorundasınız. Aslında yanlış olan bir politikacının bunları göze almasıdır.” dedi.

Bafralı Delidemir kimdir? Nereli? ile ilgili etiketler Meral Akşener Alaattin Çakıcı Bafralı Delidemir
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.