Babil 20. Bölüm Full İzle!

Babil 20. Bölüm final ile Star TV ekranlarında. Cuma günlerinin sevilen dizisi Babil 20. Bölüm izle seçeneğini tıklayarak Babil 20. Bölüm Full izle tamamını hd tek parça halinde reklamsız olarak Puhu TV üzerinden izleyebilirsiniz.

Babil 20. bölüm final izle linki araştırılmakta. 20 Kasım Cuma akşamında saat 20.00’da yayınlanacak olan Babil 20. son bölümünün tamamını reklamsız olarak dizi bitiminde haberimizdeki bağlantı linkinden izleyebilirsiniz.

Babil dizisi 20. Bölüm Final Full İzle için TIKLAYINIZ

Başrollerinde Halit Ergenç ile Birce Akalay’ın oynadığı Babil dizisinin 20. son bölümü 20 Kasım Cuma akşamında ATV ekranlarında yayınlanacak.

Babil 19. Son Bölümünde Neler Yaşandı?

İrfan, Deniz’in soruları karşısında iyice köşeye sıkışırken, Egemen Eda’yı velayet davasına ikna etmeye çalışıyor. Öğrendiği bir bilgi Ayşe'nin kalbini İrfan’a karşı yeniden ısıtırken, Süleyman’ın geldiği oyunla ilgili İlay’dan şüphelenmesi aralarında soğuk rüzgarlar estiriyor.

Babil 20. Bölüm Full İzle!

Özkan’ın güvenini kazanarak düşmanlarına karşı avantaj sağlayan İrfan, Egemen’den yediği son gol ile bitirici darbeyi vurmak için düğmeye basıyor.

Babil 20. Bölüm Full İzle! ile ilgili etiketler Babil Babil 20. bölüm babil final babil son bölüm Babil tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.