Babasının cansız bedenini buzdolabında sakladı!

101 yaşındaki ölü babasının cesedini dondurucuya saklayan 82 yaşındaki oğlu polisler tarafından yakalandı.

Ölü babasının cesedini dondurucuya saklayan bir adam yakalandı. 82 yaşındaki yaşlı bir adam, ebeveyninin cansız bedenini "Gitmesine izin vermek istemedim, yoksa onu özlerdim" diyerek sakladığı ortaya çıktı.

Hollanda'nın Landgraaf kasabasındaki polis yetkilileri, 101 yaşındaki bir kişinin sağlığından endişe duyan bir aile doktorunun şikayetleri üzerine cesedini bulduğunu söyledi. Hollanda medyası, adamın 101 yaşındaki adamın oğlunun polise, "onu bırakmak istemediğini, yoksa onu özleyeceğim" dediği söylediği ortaya çıktı.

Babasının cansız bedenini buzdolabında sakladı!

Yerel gazeteler, 18 ay önce doğal sebeplerden öldüğünde ebeveyninin cesedini dondurucuya koymaya karar verdiğini, böylece "onunla konuşmaya devam edebileceğini" iddia ettiğini yazdı. Polisin ebebeyn üzerinden herhangi bir dolandırıcılık işlenip işlenmediğini araştırıldığı bildiriliyor.

Evi ziyaret eden belediye yetkilileri, evi "dağınıklık" olarak nitelendirerek 82 yaşındaki adama evi temizlemesi için bir hafta süre verdiği söyleniyor.

Babasının cansız bedenini buzdolabında sakladı! ile ilgili etiketler ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.