"Babam bizi terk edip kendini Allah'a adadı!" Arda Kural'dan bomba açıklamalar!

Sağlığına kavuşan ve eski formuna geri dönen Arda Kural, hayatına dair bilinmeyen detayları anlattı. Annesinin babasıyla araya giren başka bir erkek sebebiyle ayrıldığını açıklayan Kural, babasının kendisini Allah'a adadığını söyledi.

Yaşadığı sağlık problemlerinden dolayı ekranlardan uzak kalan Arda Kural, zor günleri geride bıraktı. Haberler.com'un sorularını yanıtlayan Kural, anne ile babasının ayrılık aşamasını ve babasının kendisini Allah'a adama sürecini ilk kez anlattı.

"ARAYA BİR ERKEK GİRDİ, ANNEMLE BABAM AYRILDI"

Çarpıcı açıklamalar yapan Arda Kural, anne ve babasının ayrılığından bahsederken "Annemle babam ayrıldığında babam bizi terk etmek zorunda kaldı. Babam ilim dergahına giderek kendini Allah'a adadı. Çünkü annemle ayrıldığı için çok acı çekiyordu. Araya bir erkek girmişti. Annem başka bir erkeği babamdan daha üstün görmüştü.

"BABAM BENİ DE İLİM DERGAHINA GÖTÜRMEYE BAŞLADI"

Aralarına giren, hayatına giren biri değil ama sadece babam kendini ezik hissetti. Ama babamın o duygularını hatırlıyorum. Üzücü şeyler yaşıyorlardı. Ben babamın yanında liseyi okumaya başladım. İlim dergahlarına babam beni de götürmeye başladı. Sohbetlere katılıyordum.

 

"Babam bizi terk edip kendini Allah'a adadı!" Arda Kural'dan bomba açıklamalar! ile ilgili etiketler Arda Kural
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.