BaBaLa Umut Nimet Ataş kimdir? Umut Nimet Ataş hangi partili?

BaBaLa TV'nin Mevzular Açık Mikrofon Kemal Kılıçdaroğlu programında 'Hayatımda AKP teşkilatına girmedim.' açıklamasıyla dikkat çeken Umut Nimet Ataş merak ediliyor. Bu çerçevede BaBaLa Umut Nimet Ataş kimdir?' sorusu bir çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Umut Nimet Ataş kimdir? Umut Nimet Ataş hangi partili? Umut Nimet Ataş ne dedi? İşte detaylar...

BaBaLa TV'nin Mevzular Açık Mikrofon programında 'Hayatımda AKP teşkilatına girmedim.' diyen izleyici sosyal medyada gündem oldu. Bu çerçevede BaBaLa'da 'Hayatımda AKP teşkilatına girmedim.' diyen kişi bir çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Umut Nimet Ataş kimdir? Umut Nimet Ataş hangi partili? Umut Nimet Ataş ne dedi? İşte detaylar...

BABALA TV AÇIK MİKROFON'DA KONUŞAN UMUT NİMET ATAŞ KİMDİR?

BaBaLa TV'nin Mevzular Açık Mikrofon'unda "AKP Gençlik Kolları'na katıldım." açıklamasıyla dikkat çeken Umut Nimet Ataş sosyal medyada tartışma konusu oldu. BaBaLa TV'nin Mevzular Açık Mikrofon program tanıtımında açıklamasına ve sorularına yer verilen Umut Nimet Ataş, 'AKP Güneydoğu Anadolu'da barış sağladı' ve sonrasında 'Hayatımda AKP teşkilatına girmedim." açıklamasıyla merak konusu oldu. 

UMUT NİMET ATAŞ HANGİ PARTİLİ?

BaBaLa Umut Nimet Ataş kimdir? Umut Nimet Ataş hangi partili?

Twitter'da ortaya atılan bilgilere göre, Umut Nimet Ataş BaBaLa TV'de yalan söyledi. AKP Gençlik Kolları'nda 10 yıldan beri aktif çalıştığı iddia edildi.

BaBaLa Umut Nimet Ataş kimdir? Umut Nimet Ataş hangi partili? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.