Babala TV kimleri kafalıyor? Nihat Genç, Gergerlioğlu'nun ardından Barış Atay'ı yayına çıkaran Oğuzhan Uğur'u topa tuttu!

Yazar Nihat Genç, HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun ardından TİP milletvekili Barış Atay'ı yayına çıkaran Oğuzhan Uğur'u topa tuttu. Genç, “Milyonlarca genci Atatürk diye kandıracak sonra fetö, liberal ve PKK kanalına dönüşeceksiniz, biz de yedik. Babala TV, benim de sizin hakkında fikirlerim bir günde değişti, sizden bir .ikim olmaz!” dedi.

Youtube kanalı BabalaTV'nin sahibi Oğuzhan Uğur, son programına Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Barış Atay'ı konuk etti.

Yazar Nihat Genç, HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun ardından TİP milletvekili Barış Atay'ı yayına çıkaran Oğuzhan Uğur'u sert sözlerle eleştirdi. 

"Hakan Şükür’ü gündeme taşıdı ve Gergerlioğlu ve Barış Atay’a ve Külünk’e vs. yıkama yağlama temizleme şirin gösterme programları yapar oldu! Bölücüleri Türk gençliğinin gözünde sevimli gösterme işi Babala TV’ye mi kaldı!" diyen Genç, "Babala TV, benim de sizin hakkında fikirlerim bir günde değişti, sizden bir .ikim olmaz!" ifadelerini kullandı. 

 

Babala TV kimleri kafalıyor? Nihat Genç, Gergerlioğlu'nun ardından Barış Atay'ı yayına çıkaran Oğuzhan Uğur'u topa tuttu! ile ilgili etiketler Oğuzhan Uğur Nihat Genç Barış Atay
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.