Baba Dizisinde Özge Yağız ve İlhan Aşkı Başlıyor! Abisi Kadir'e İhanet mi Edecek?

Salı akşamlarına damga vuran Baba dizisinin yeni bölümünde İlhan ve Büşra'nın tanışması damga vuracak. Ay Yapım imzalı dizinin yeni bölümüyle birlikte İstanbul'a gelen Emin ve Kadir Saruhanlı arasında çatışmalar devam ederken Özge Yağız'ın hayat verdiği Büşra ile İlhan arasında aşk kıvılcımları yanıyor. Baba Dizisinde Özge Yağız ve İlhan Aşkı Başlıyor! Abisi Kadir'e İhanet mi Edecek? Peki Baba 3. bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Salı akşamlarına damga vuran Baba dizisinin yeni bölümünde İlhan ve Büşra'nın tanışması damga vuraca. Ay Yapım imzalı dizinin yeni bölümüyle birlikte İstanbul'a gelen Emin ve Kadir Saruhanlı arasında çatışmalar devam ederken Özge Yağız'ın hayat verdiği Büşra ile İlhan arasında aşk kıvılcımları yanıyor. Peki Baba 3. bölümde neler olacak? Baba Dizisinde Özge Yağız ve İlhan Aşkı Başlıyor! Abisi Kadir'e İhanet mi Edecek?

Baba dizisi 3. bölümde neler olacak sorusuna yanıt aradık. Salı akşamlarına çok hızlı bir giriş yaparak reytinglerin zirvesinde yer alan dizi yeni bölümüyle de birçok başlangıca neden olacak. Kadir'in İlhan'a meydan okuyacağı yeni bölümde Büşra da abisinin tam tersi bir şekilde İlhan'la yakınlaşmaya başlıyor.

Baba Dizisinde Özge Yağız ve İlhan Aşkı Başlıyor! Abisi Kadir'e İhanet mi Edecek?

Özge Yağız'ın hayat verdiği Büşra Baba dizisinin yeni bölümünde İlhan ile yeni bir başlangıç yapıyor. Abisi Kadir'in aksine İlhan'a sempati besleyecek olan Büşra ve İlhan arasında aşk kıvılcımları yanmaya başlıyor.

Büşra ve İlhan Aşkı Başlıyor

Tolga Sarıtaş'ın canlandırdığı Kadir Saruhanlı ile Haluk Bilginer'in hayat verdiği Emin Saruhanlı arasındaki çatışmaların hız kesmeyeceği Baba dizisi 3. bölümünde şirket içi çatışmalar Kadir ve İlhan arasında rekabete neden oluyor. Kadir'in İlhan'a meydan okumasıyla başlayacak yeni dönemde neler olacak?

Baba dizisi 3. bölümüyle Salı akşamı Show tv'de olacak.

Baba Dizisinde Özge Yağız ve İlhan Aşkı Başlıyor! Abisi Kadir'e İhanet mi Edecek? ile ilgili etiketler Aşk baba dizisi 3. bölüm ilhan büşra
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.