Aysu Bankoğlu kimdir? CHP MYK üyesi Aysu Bankoğlu nereli?

Aysu Bankoğlu kimdir? 2023 Genel seçimlerinin ardından istifa eden CHP yönetim kadrosunda beklenen değişim en sonunda gerçekleşti. Bu çerçevede CHP'nin MYK üyeleri de belli oldu. Tanıtım ve Halkla İlişkiler'den sorumlu isim ise Aysu Bankoğlu oldu. Peki, Aysu Bankoğlu kimdir? Kaç yaşında? CHP MYK üyesi Aysu Bankoğlu nereli? İşte ayrıntılar...

CHP MYK üyeleri 2023 Genel seçimlerinin ardından açıklandı! Bu kapsamda, Tanıtım ve Halkla İlişkiler'den sorumlu yönetici ise Aysu Bankoğlu. Peki, Aysu Bankoğlu kimdir? Kaç yaşında? CHP MYK üyesi Aysu Bankoğlu nereli? Detaylar haberimizde...

Aysu Bankoğlu kimdir? CHP MYK üyesi Aysu Bankoğlu nereli?

AYSU BANKOĞLU KİMDİR?

Aysu Bankoğlu, 1989 yılında Bartın'da doğmuştur. Avukat ve aynı zamanda siyasetçi olan Bankoğlu, TBMM'nin 27. dönem CHP Bartın milletvekilidir.

Eğitim hayatında önemli bir yere sahip olan Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. Bunun yanı sıra İngiltere'de Cambridge Üniversitesin başta olmak üzere Amerika'da Cornell Üniversitesinde çeşitli eğitim seminerlerine de katılmıştır. İstanbul'da serbest olarak avukatlık yapmıştır. 2018 Türkiye genel seçimlerinde CHP'nin bünyesinden Bartın milletvekili olarak meclise girmiştir. İleri düzeyde İngilizce bilen Aysu Bankoğlu, 5 Haziran 2023 tarihinde CHP tarafından yapılan açıklamaya göre, MYK Tanıtım ve Halkla İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı olarak parti içi atanmıştır.

Aysu Bankoğlu kimdir? CHP MYK üyesi Aysu Bankoğlu nereli? ile ilgili etiketler Aysu Bankoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.