Ayrılıkları reklam mı? Nişan atan Tuğçe Tayfur ile Burak Kalfa el ele görüntülendi

1976 - 2007 yılları arasında evli olan usta sanatçı Ferdi Tayfur ile Yeşilçam'ın güzel oyuncusu Necla Nazır'ın müzisyen kızları Tuğçe Tayfur geçtiğimiz günlerde sevgilisi Burak Kalfa ile nişanlanmıştı. 16 gün nişanlı kalan ikili jet hızıyla ayrılmıştı. Kalfa sosyal medyadan yaptığı açıklama ile ayrılık haberlerini doğrulamıştı. Ancak Kalfa açıklama yaptıktan bir gün sonra nişan attığı Tayfur ile birlikte görüntülendi. Çiftin bu hareketi 'reklam için ayrıldılar' söylentilerini beraberinde getirdi

Eski eşler şarkıcı Ferdi Tayfur ile oyuncu Necla Nazır'ın tek çocuğu olan müzisyen Tuğçe Tayfur, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Burak Kalfa ile geçtiğimiz günlerde nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Daha önce başından iki evlilik geçen Tuğçe Tayfur, Burak Kalfa ile nişan karelerini Instagram hesabından paylaşarak müjdeli haberi takipçilerine duyurmuştu. Tuğçe Tayfur'un paylaştığı fotoğraf karelerinde annesi Necla Nazır yer alırken, babası Ferdi Tayfur'un olmaması ise dikkat çekmişti.

 

NİŞANLILIK SÜREÇLERİ 16 GÜN SÜRDÜ

Daha önce Taner Şafak (e. 2012–2019) ve Tolga Ertuğrul (e. 2009–2010) ile evli olan Tuğçe Tayfur 3'üncü kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyordu ancak mutluluğu kısa sürdü. Tuğçe Tayfur ile Burak Kalfa nişanlandıktan tam 16 gün sonra ayrılık kararı aldı. İkili birbirlerini Instagram hesaplarından silip, nişan karelerini de kaldırdılar. Ayrılık habererinin sosyal medyada geniş yer bulmasının ardından gözlerin çevrildiği çift cephesinden ilk açıklama Burak Kalfa'dan geldi.

tuğçe tayfur - burak kalfa

BURAK KALFA AYRILIĞI YAPTIĞI BİR AÇIKLAMAYLA DOĞRULADI


Ayrılık konusunda Tuğçe Tayfur sessizliğini korurken, Burak Kalfa sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı ve iddiaları doğruladı. Kalfa konu ile ilgili ''Hakkımızda çıkan haberler doğrudur. Tuğçe Tayfur hanım ile ilişikimiz saygı çerçevesinde bitmiştir. Gönlü, yüreği, bahtı açık olsun'' ifadelerini kullandı.

BURAK KALFA

AYRILDIKTAN 1 GÜN SONRA EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER


Ayrılık haberleriyle gündemde olan Tuğçe Tayfur ile Burak Kalfa'nın aslında ayrılmadığı ortaya çıktı. Nişan karelerini sosyal medyadan silen ikili dün bir arkadaşlarının düğününde ortaya çıktı. Tuğçe Tayfur ve Burak Kalfa'nın arkadaşlarının düğününe el ele gelerek birlikte boy göstermeleri 'reklam ayrılığı' yorumlarının yapılmasına neden oldu.

tuğçe tayfur - burak kalfa

 

Ayrılıkları reklam mı? Nişan atan Tuğçe Tayfur ile Burak Kalfa el ele görüntülendi ile ilgili etiketler Nisan tuğçe tayfur Burak Kalfa ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.