Aynısını gelini Yasemin Şefkatli'ye de takmıştı... İbrahim Tatlıses'ten kızı Dilan Çıtak'a servet değerinde düğün hediyesi

İbrahim Tatlıses ile Işıl Çıtak'ın 32 yaşındaki müzisyen kızları Dilan Çıtak dün Levent Dörter ile nikah masasına oturdu. İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'a taktığı düğün hediyesi ortaya çıktı. Ünlü türkücü, geçen yıl oğlu İdo Tatlıses ile evlenen gelini Yasemin Şefkatli'ye düğününde taktığı altın kemerin aynısını kızı Dilan Çıtak'a da taktı. Tatlıses'in kızına taktığı kemerin fiyatının 450 bin TL olduğu öğrenildi.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Işıl Çıtak ile birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Dilan Çıtak'ı evlendirdi. 32 yaşındaki Dilan Çıtak uzun zamandır aşk yaşadığı 41 yaşındaki meslektaşı Levent Dörter ile Swissotel The Bosphorus'ta nikah masasına oturdu. Geçtiğimiz sene gelini Yasemin Şefkatli'ye düğünde altın kemer takan İbrahim Tatlıses, kızı Dilan Çıtak Tatlıses'e de altın kemer taktı.

Çiftin Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin kıydığı nikahına Tan Taşçı, Erhan Bayrak ile Polat Yağcı şahitlik yaptı. Törene Dilan Çıtak Tatlıses'in kardeşi İdo Tatlıses ve geçtiğimiz sene evlendiği Yasemin Şefkatli de katıldı. Aile üyelerinin yanı sıra Oktay Kaynarca, Demet Akalın, Tan Taşçı, Berkay, Baha, İdo, Fatih Ürek gibi ünlü isimler de çifti mutlu gününde yalnız bırakmadı.

GELİNİYLE KIZINI AYIRMADI

Geçtiğimiz sene oğlu İdo Tatlıses ile evlenen Yasemin Şefkatli'ye düğünde altın kemer takan Tatlıses, kızına da altın kemer taktı. Tatlıses'in kızına taktığı kemerin değerinin 450 bin TL olduğu öğrenildi. 

Aynısını gelini Yasemin Şefkatli'ye de takmıştı... İbrahim Tatlıses'ten kızı Dilan Çıtak'a servet değerinde düğün hediyesi

yasemin şefkatli

 

 

Aynısını gelini Yasemin Şefkatli'ye de takmıştı... İbrahim Tatlıses'ten kızı Dilan Çıtak'a servet değerinde düğün hediyesi ile ilgili etiketler Yasemin Şefkatli İbrahim Tatlıses Düğün Dilan Çıtak Levent Dörter altın kemer düğün hediyesi Işıl Çıtak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.