Aynı yerde iki kaza meydana geldi ortalık savaş alanına döndü: Araç içi kamerasına böyle yansıdı

Şişli'de meydana gelen iki trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kazalardan biri araç içi kamerasına yansırken ortalığın savaş alanına döndüğü görüldü. Kazalarda yaralananlar hastaneye kaldırıldı.

Şişli'de aynı noktada meydana gelen iki trafik kazasında, 1'i sağlıkçı 3 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. İlk kazada yaralanan kuryeye müdahale esnasında yaşanan ikinci kaza kameraya yansıdı.

Kazanın çıkmasına sebebiyet veren sürücüyü yakalamak için çalışmalar başladı.
Kaza 06.35'te Şişli Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Odessa Bulvarında meydana geldi. İddiaya göre plakası ve kimliği belirlenemeyen bir sürücü Piyalepaşa'dan Okmeydanı istikametine seyir halinde olan Okan Aydın idaresindeki 34 PA 0868 plakalı otomobile çarpıp kaçtı. Kaza nedeniyle yola savrulan motosiklet sürücüsünü görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan sürücüye müdahale ederken aynı yönde bir kaza meydana geldi.

Aynı yerde iki kaza meydana geldi ortalık savaş alanına döndü: Araç içi kamerasına böyle yansıdı

BİR SAĞLIKÇI YARALANDI

Sağlık ekiplerinin kazaya müdahale ettiği esnada Okmeydanı istikametine giden Mesut Basın idaresindeki 34 TEH 25 plakalı otomobil, kazayı fark edemeyerek savrulan motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle ilk yaralanan motosiklet sürücüsüne müdahale eden sağlıkçı yaralandı. Ortalığın savaş alanına döndüğü noktada bekleyen İbrahim Horo isimli bir vatandaşta yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine iki ambulans daha gelerek yaralanan 2 kişiyi Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Hastanesine kaldırdı.

Aynı yerde iki kaza meydana geldi ortalık savaş alanına döndü: Araç içi kamerasına böyle yansıdı - Resim : 2

KAZA ANI ARAÇ İÇİ KAMERASINA YANSIDI

3 kişinin yaralandığı ve ortalığın savaş alanına döndüğü kaza bir otomobilin araç içi kamerasına yansıdı. Görüntülerde yaralıya müdahale edildiği an ticari taksinin motosiklete çarptığı görülüyor. Polis ekipleri kazanın çıkış nedeni araştırmak için inceleme başlattı. Kaçan sürücü ise her yerde aranıyor.

Aynı yerde iki kaza meydana geldi ortalık savaş alanına döndü: Araç içi kamerasına böyle yansıdı ile ilgili etiketler Şişli kaza yaralı araç içi kamerası
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.