Ayasofya'da 88 yıl sonra ilk teravih namazını Diyanet İşleri Başkanı Erbaş kıldıracak

Ayasofya'da 88 yıl aradan sonra ilk kez teravih namazı kılınacak. Yarın kılınacak teravih namazını Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kıldıracak.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 88 yıl aradan sonra müzeden camiye çevrilen Ayasofya'da ilk teravih namazını kıldıracak.

Diyanetten yapılan açıklamaya göre, 86 yılın ardından müzeden camiye çevrilen Ayasofya'da, salgın nedeniyle iki sene gecikmeli olarak ilk teravih namazı yarın cemaatle kılınacak

Buradaki ilk teravih namazını Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kıldıracak.

Erbaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Elhamdülillah. Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi 88 yıl aradan sonra ilk defa bu ramazan teravih namazlarında müminleri ağırlayacak. İlk teravih namazını kıldırarak bu güzel ana şahitlik etmiş olacağım inşallah" ifadelerini kullandı.

Ayasofya'da 88 yıl sonra ilk teravih namazını Diyanet İşleri Başkanı Erbaş kıldıracak ile ilgili etiketler Ali Erbaş Ayasofya teravih namazı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.