Ayasofya hazımsızlığında pes dedirtecek paylaşım: Cami oldu da ne oldu? Şam şeytanları...

Ayasofya'nın Camii'ye çevrilmesini hazmedemeyen bir sosyal medya kullanıcısı akıl almaz ifadeler kullandı. "Ayasofya'yı cami yapmak nedir ya? Dünya mirası o dünya mirası. Bir takım öküzler de yazmış oraya 'Ah özüne döndü sonunda.' Özü kilise bilader, bir oku öğren ondan sonra yorum yap." diyen kadına çok sayıda vatandaş tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 3 yıl önce Ayasofya Müzesi, aslına çevrilip cami hüviyetine kavuşturuldu ve yeniden ibadete açıldı. 

Ayasofya'nın Camii'ye çevrilmesini hazmedemeyen bir sosyal medya kullanıcısı akılalmaz ifadeler kullanarak tepki gösterdi.  

"AYASOFYA'YI CAMİ YAPMAK NEDİR? BİR TAKIM ÖKÜZLER...."

"Ayasofya'yı cami yapmak nedir ya? Dünya mirası o dünya mirası. Bir takım öküzler de yazmış oraya 'Ah özüne döndü sonunda.' Özü kilise bilader, bir oku öğren ondan sonra yorum yap." diyerek hakaretler yağdıran kadın şöyle devam etti:

"AYASOFYA CAMİ OLDU DA NE OLDU?"

"Sen gitsene Şam dağında Emevi Camii'ne. Ne oldu Şam şeytanı mı oldun şimdi? Şam'a gidemedin Şam şeytanı oldun. Ayasofya bir müze, bütün insanlara açık. Ayasofya'yı rahat bırakın. Senin babanın oğlu yapmadı. Başka namaz kılacak yer mi yok? Karşısında Sultanahmet var. Senin derdin nedir? Ayasofya camii oldu da ne oldu? Yettiniz artık yettiniz."

Skandal sözlere Twitter'dan tepki yağdı.

"Dünya mirası değil, kılıç hakkı o." diyen kullanıcılar, "Ağzından çıkan kavramların bir tanesini bile bilmeyen, o kavramları tanımlayıp, açıklayamayacak kadar zır cahil bir zavallı" ifadeleriyle tepki gösterdi. 

 

Ayasofya hazımsızlığında pes dedirtecek paylaşım: Cami oldu da ne oldu? Şam şeytanları... ile ilgili etiketler Ayasofya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.