Ayakları kokuyor zannetti! Yatağının altından ceset çıktı

Tibet'te bir otelde yaşanan olay, dünya medyasında haber oldu. Otelde kalan bir turist bir konuk, yatağının altında ceset bulunmadan önce odasındaki kötü kokunun suçunu ayaklarına attı...

Yerel medyada adı yalnızca Bay Zhang olarak geçen Çinli bir adam, 21 Nisan'da Lhasa'daki oteline giriş yaptı. Giriş yaptıktan sonra Guzang Shuhua Inn otelindeki odasından 'güçlü' bir koku fark ettiğini söyledi. Daha sonra kiraladığı odada üç saat kestirmeye karar verdi. Uyuduktan sonra yerel saatle 15:30 civarında otelden ayrıldı.

Birkaç saat sonra, akşam yemeğinden önce duş almak için odasına geri geldi, ve yine kokuyu fark etti, ancak bu sefer suçu odanın kokmuş ısıtma sistemine hatta kendi ayaklarına attı.

Akşam yemeğinden sonra odadan çıkıp farklı bir odaya taşınmayı isteyen Bay Zhang, başka bir odaya taşındı. Gecenin ilerleyen saatlerinde, personelin yeni odasına gelmesiyle uyandırılan talihsiz adama taşınmak istediği eski odasında bir ceset bulunduğu söylendi.

Ayakları kokuyor zannetti! Yatağının altından ceset çıktı

Bulunan ipuçları hakkında onunla bir röportaj yapan polis, DNA'sı alınan Bay Zhang'ten şüpheli olarak gözaltına alınsa da ondan endişelenmediğini söyledi.

Polis, asıl şüphelinin Lanzhou Şehrine giden bir trende Lanzhou ve Xi'an yetkililerinin ortak çabasıyla tutuklandığını söyledi.

Ayrıca birkaç Çin medya yayını şu anda vakanın detaylıca araştırıldığını doğruladı.

Bay Zhang daha sonra otel deneyimini Çin sosyal medya sitesi Weibo'da paylaştı.

30 Nisan'da Shangyou News ile yaptığı bir röportajda Bay Zhang, "Çok korkuyorum ve hala her gece uyumaya çalışıyorum" dedi.

Ayakları kokuyor zannetti! Yatağının altından ceset çıktı ile ilgili etiketler otel Çin ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.