Avşar kızı sadece 1 saat için 800 bin lira istedi!

Geçtiğimiz günlerde bir güzellik merkezinin açılışına katılmak adına astronomik bir ücret isteyen Hülya Avşar herkesi şaşkına çevirdi. Kısa bir zaman sonrada Avşar kızının istediği rakamın sadece 1 saat için 800 bin lira olduğu ortaya çıktı.

Son günlerde güzellik merkezleri açılışları için ünlü isimlerin yüksek fiyat istemesi sık sık gündemde yer alıyordu. Bu isimlerden İrem Derici 150 bin, Ebru Yaşar 120 bin, Seda Sayan ve Gülben Ergen ise fiyatlarını 100 bin TL olarak açıklamıştı.

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra sesi ile de her zaman gündemde olan Hülya Avşar’ın sadece 1 saat için istediği rakam ise herkesi şoke etti. 1 saat açılış töreninde 2 playback şarkı söylemek için Hülya Avşar'ın tamı tamına 800 bin lira istediği ortaya çıkınca yer yerinden oynadı.

Avşar kızı sadece 1 saat için 800 bin lira istedi!

Geçtiğimiz hafta içinde de Hülya Avşar'ın sevgilisinin bir dönem asistanlığını yaptığı Senem Kuyucuoğlu ile aşk yaşadığı iddiaları oldukça konuşulmuştu. 2009 senesinde Türkiye güzeli seçilen Kuyucuoğlu son dönemde sevgilisiyle öpüşme pozlarıyla adından söz ettirmişti.

Avşar kızı sadece 1 saat için 800 bin lira istedi! - Resim : 2

Kuyucuoğlu son açıklamasında, "Bir deli kuyuya taş atmış bin akıllı çıkaramamış! Vizyonunuza sağlık sayenizde bir yaşıma daha girdim" dedi.

Avşar kızı sadece 1 saat için 800 bin lira istedi! ile ilgili etiketler Hülya Avşar Reklam güzellik merkezi Avşar kızı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.