AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF final sonuçları 2021!

İstanbul Üniversitesi AUZEF (Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi) final sınav dönemi tamamlandı. Sınav sürecinin 18-19 Aralık 2021 tarihlerinde tamamlanmasının ardından AUZEF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Ayrıntılar haberimizde...

18-19 Aralık tarihlerinde İstanbul Üniversitesi AUZEF (Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi) final sınavları yapıldı. Final sınav döneminin tamamlanmasının ardından, "AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusu öğrenciler tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Detaylar haberimizde... 

AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF final sonuçları 2021!

AUZEF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

 AUZEF sınav sonuçlarıyla ilgili henüz İstanbul Üniversitesi'nden açıklama gelmedi. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz haber sayfamızda yer vereceğiz. 

Adaylar sınav sonuçları auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak görüntülenebilecek.

AUZEF HAKKINDA

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), İstanbul Üniversitesi bünyesinde açıköğretim ve uzaktan öğretim programlarının faaliyetlerini yürüten fakültedir. 2009 yılından itibaren uzaktan öğretim, 2011 yılından itibaren de açıköğretim kapsamında programlara öğrenci kabul eden AUZEF, bu yönüyle Türkiye'deki tek açık ve uzaktan öğretim hizmeti veren fakültedir.

AUZEF bünyesinde 24 Lisans, 22 Ön Lisans ve 7 Lisans Tamamlama programı bulunmaktadır. Bu programların 33'i Açıköğretim, 18'i AUZEF'e bağlı Uzaktan Öğretim, 2'si de Diğer Fakültelere Bağlı Uzaktan Öğretim programıdır.

AUZEF tüm öğrencilerine dünyanın her yerinde, internet üzerinden İstanbul Üniversitesi standartları ile öğretim görme ve mezun olma fırsatı sunmaktadır.

 

AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF final sonuçları 2021! ile ilgili etiketler İstanbul Üniversitesi auzef
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.