Atletico Madrid-Milan maçı ne zaman? Saat kaçta? Canlı skor, canlı takip

Atletico Madrid ile Milan'ın ikincilik kapışması... Liverpool'un 4'te 4 yaptığı UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Atletico Madrid evinde Milan'ı yenerse ikincilik için avantaj sağlayacak. Madrid'e 6 eksikle ve 1 puanla gelen İtalyan devi ise kaybederse Avrupa defterini kapatacak. 5 puanlı Porto'nun gözü de Wanda Metropolitano Stadı'nda...

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. hafta mücadelesinde Atletico Madrid ile AC Milan kozlarını paylaşıyor... Liverpool'un 4''te 4 yaptığı B Grubu'nda Porto (5), Atletico Madrid (4) ve Milan (1) arasında ikincilik savaşı yaşanıyor.

Guiseppe Meazza'da oynanan ilk maçta Milan'ı son dakika golüyle deviren La Liga'nın son şampiyonu Atletico, ardından Liverpool'a üst üste iki maçta da yenilmişti. Bu sezon Serie A'ya iyi bir başlangıç yapan İtalyan devi Milan ise 3'te 0'la başladığı Devler Ligi'nde ilk puanını geçen hafta evinde Porto'yla 1-1 berabere kalarak almıştı.

Diego Simeone yönetimindeki İspanyol ekibi bu maçı kazanırsa son hafta Porto deplasmanına 7 puanla gidecek. Milan ise kazanıp son haftaya umutlarını taşımak istiyor. Stefano Pioli'nin takımına beraberlik dahi yetmiyor.

ATLETİCO MADRİD-MİLAN MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA?

Atletico Madrid-Milan maçı bugün TSİ 23.00'da başlayacak. Wanda Metropolitano Stadı'nda oynanacak ve Sloven hakem Slavko Vincic'in düdük çalacağı maç Exxen platformundan canlı yayınlanacak.

ATLETİCO MADRİD-MİLAN MAÇI CANLI İZLE

MİLAN'DA KRİTİK EKSİKLER VAR

Zorlu mücadele öncesi Atleti'de Joao Felix ile Keiran Trippier sakat, Brezilyalı stoper Felipe ise cezalı... Milan'ın eksikleri ise daha fazla; kaleci Mike Maignan, Hırvat forvet Ante Rebic, İspanyol orta saha Samu Castillejo, savunmadan Davide Calabria ve Fiyako Tomori bu maçta forma giyemeyecek.

Atletico Madrid-Milan maçı ne zaman? Saat kaçta? Canlı skor, canlı takip

Atletico Madrid-Milan maçı ne zaman? Saat kaçta? Canlı skor, canlı takip ile ilgili etiketler Atletico Madrid Milan UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.