Atiba futbola devam edecek mi? Beşiktaş yönetimi Kanadalı yıldızla 1 yıl daha anlaşma sağladı

38 yaşındaki Atiba Hutchinson'un futbolu bırakmaya niyeti yok... Beşiktaş yönetimiyle görüşen Kanadalı yıldız, 1 yıl daha Siyah-Beyazlı formayı giyecek. Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda hareket eden yönetim, Gökhan Töre'yi de takımda tutuyor.

Beşiktaş yönetimi, Atiba Hutchinson ile Gökhan Töre'nin sözleşmesini 1 yıl uzatma kararı aldı. Hürriyet'in haberine göre; bir yıllık anlaşma yapılan teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda hareket eden siyah beyazlılar, öncelikle Atiba ve Gökhan Töre ile mukavele yenileme kararı aldı. Transfer çalışmalarını yürüten başkan Ahmet Nur Çebi ve asbaşkan Emre Kocadağ, her iki oyuncuyla da fazla sorun yaşamadan anlaşma sağladı.

Haberde şu ifadeler yer aldı: "8 yıldır siyah beyazlı formayı giyen ve istikrarlı performansıyla taraftarların sevgilisi haline gelen Atiba; Çebi ve Kocadağ ile yaptığı görüşmede, 'Beşiktaş benim ailem oldu. Ayrılmayı bir an bile düşünemem. Bir yıl daha kalacağım için mutluyum' derken, Töre, 'Geçen sezon transferimi gerçekleştirerek bana yeni bir şans verdiniz. Bu yüzden size teşekkür borçluyum. Gelecek sezon takımıma daha fazla katkı yapmak için elimden geleni yapacağım' ifadelerini kullandı.

Atiba futbola devam edecek mi? Beşiktaş yönetimi Kanadalı yıldızla 1 yıl daha anlaşma sağladı

SERGEN YALÇIN'IN HAS ADAMLARINDAN...

Beşiktaş'a ilk olarak 2013 yazında Rusya'nın Rubin Kazan takımında kiralık gelen Gökhan Töre 1 sezon sonra 4.5 milyon euroya tapusu alınarak Beşiktaş'ın futbolcusu oldu. Özellik G.Saray derbisinde attığı golden sonraki gol sevinci fenomen olan ve "Töreing" hareketiyle özdeşleşen yıldız isim, sakatlıklardan bir türlü kurtulamayınca kariyeri düşüşe geçti.

2019 yazında Beşiktaş'tan kopan ve Yeni Malatyaspor forması giyen 29 yaşındaki kanat oyuncusu, Sergen Yalçın'la beraber Beşiktaş'a geri döndü. 1 yıllık sözleşme imzalayan Töre, 20 lig maçında 3 gol, 1 asistlik katkı sağladı. Tecrübeli futbolcu özellikle şampiyonluğa giden son düzlükte yaşanan forvet krizinde Sergen Yalçın'a ve takıma büyük katkı sağlamıştı.

ATİBA SEZONU 11 ASİSTLE TAMAMLADI

Geçen yaz futbolu bırakma noktasına gelen ancak 1 yıl daha devam etme kararı alarak kampın ortasında takıma katılan Atiba Hurchinson ise kariyerinin en üretken sezonunu geride bıraktı.

36 Süper Lig maçında 11 asistle oynayan Kanadalı orta saha 4 de gol atarak şampiyonluk yolunda büyük katkı sağladı. 38 yaşındaki futbolcu, 3-0'lık Alanyaspor galibiyetinde 3 asist birden yaparak izleyenleri kendisine hayran bırakmıştı. 8 Şubat 1983 doğumlu Atiba, sezon ortasında 39 yaşına girecek.

Atiba futbola devam edecek mi? Beşiktaş yönetimi Kanadalı yıldızla 1 yıl daha anlaşma sağladı ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Gökhan Töre Atiba Hutchinson
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.