Ataol Behramoğlu skandal sözlerine bir yenisini ekledi! Erdoğan'a oy verenlere 'Varoş, köylü' yakıştırması

Daha önce kurban ibadetine ve başörtüsüne yaptığı absürt açıklamalar ile gündeme gelen Ataol Behramoğlu, şimdi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy veren kesimi köylü, kasabalı, varoş diyerek aşağıladı.

Daha önce başörtüsüne, kurban ibadetine dil uzatan hatta hükümet yetkililerine ipi gösterecek kadar ileri giden, milli ve manevi değerlerimize düşman açıklamalarıyla haber olabilen sözde aydın Ataol Behramoğlu Yüzyılın seçiminde de nefretini kustu.

 Ataol Behramoğlu skandal sözlerine bir yenisini ekledi! Erdoğan'a oy verenlere 'Varoş, köylü' yakıştırması

ERDOĞAN'A OY VERENLERE AŞAĞILAYICI SÖZLER

7'li koalisyonun ortak adayı CHP lideri Kılıçdaroğlu'na verilen oyları "aydınlanmış, bilinçli kent oyu" diye tanımlayan Behramoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verenleri aşağılayarak şu şekilde tanımladı;

Aydınlanmanın ulaşamadığı köylü, çıkarcı-tutucu kasabalı, yoksul-bilinçsiz varoş, bugün işi tıkırında Euro sahibi yurt dışındaki Türk, piyon olarak kullanılan mülteci ve parayla TC yurttaşlığı alan zengin- gerici Arap oyları Erdoğan’a; aydınlanmış, bilinçli kent oyu Bize, Bakalım!

Ataol Behramoğlu skandal sözlerine bir yenisini ekledi! Erdoğan'a oy verenlere 'Varoş, köylü' yakıştırması ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Ataol Behramoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.