Asya Piyasalarında Pazartesi gecesi Dolar çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 24 Ocak Euro'nun yeni fiyatı!

Yeni haftada 24 Ocak Pazartesi gecenin ilk saatlerinde Asya piyasalarının açılmasıyla birlikte Dolar/TL bazında 13.48 TL’den seyrederken Euro ise 15.30 TL’den işlem gördü. İşte Kapalıçarşı’da Dolar ve Euro’nun son fiyatı…

Yeni haftanın ilk gününde 24 Ocak Pazartesi gecesinde Asya piyasaları işlem görmeye başladı. 21 Ocak Cuma gününde 13.41 TL’den kapanan Dolar şu anda 13.45’den işlem görürken Euro ise 15.28 TL seviyelerine geriledi.

Merkez Bankası geçtiğimiz haftada faizi sabit bırakmasının ardından döviz piyasası sakin bir şekilde işlem gördü. Son dönemde 13-14 lira arasında seyreden dolar/TL faiz kararının ardından 13.30 TL seviyelerine kadar geldi.

Asya Piyasalarında Pazartesi gecesi Dolar çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 24 Ocak Euro'nun yeni fiyatı!

İşte Kapalıçarşı’da 24 Ocak Döviz Kuru Fiyatları

Dolar: 13.45 TL
Euro: 15.28 TL

Asya Piyasalarında Pazartesi gecesi Dolar çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 24 Ocak Euro'nun yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Dolar Euro Kapalıçarşı serbest piyasa Asya piyasaları döviz kurları
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.