Asker ailelerine ayda 800 TL yardım parası veriliyor! İşte Ankara asker yardımı başvurusu...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, "Sosyal yardım programları" çerçevesinde ihtiyaç sahibi ailelere nakit para yardımı veriyor. Bu kapsamda, Ankara'da yaşayan ve maddi desteğe ihtiyaç duyan asker ailelerine ayda 800 TL yardım parası veriliyor. İşte, Ankara asker yardımı başvurusu...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, "Sosyal yardım programları" çerçevesinde Ankara'da yaşayan dar gelirli ailelere maddi destek sağlıyor. Sosyal yardımlardan doğum yapan kadınlar, yetim ve öksüzler, yaşlılar ve asker aileleri başta olmak üzere pek çok vatandaş yararlanabiliyor.

Asker ailelerine ayda 800 TL yardım parası veriliyor! İşte Ankara asker yardımı başvurusu...

NOT: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanan yardım programlarında güncelleme yapılabilir. Bu sebeple, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın WEB sayfasında yer alan "Sosyal Yardım Programlarımız" bölümünü düzenli olarak kontrol etmeniz gerekmektedir.

ANKARA ASKER AİLELERİNE YÖNELİK YARDIM PROGRAMI KAPSAMI

Vatani görevini yerine getirmekte olan vatandaşları, sosyal güvencesi olmayan ve 3294 sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi olan ailelerinin askerlik görevi süresince desteklenmesi amacıyla yürütülür.

Asker yardımından evli ise eşi, bekar ise anne veya babası yararlanır. Asker yardımı için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na T.C. kimlik kartı ile başvurunuzu yapabilirsiniz. Diğer taraftan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ek belgeler istenebilir.

ANKARA ASKER AİLESİ SOSYAL YARDIM PARASI MİKTARI

Asker yardım paraları askerlik dönemü süresince ayda 800 TL şeklinde hesaplara yatırılmaktadır. 

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI İLETİŞİM BİLGİLERİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iletişim bilgiler ise şu şekildedir:

Eskişehir Yolu Söğütözü Mah. 2177. Sok. No: 10/A Kat: 17-18-19 06510 Çankaya/Ankara
Telefon (Santral): (0312) 705 8000 - (312) 705 8001 (Ana Hat)

 

Asker ailelerine ayda 800 TL yardım parası veriliyor! İşte Ankara asker yardımı başvurusu... ile ilgili etiketler asker Sosyal Yardım aile ve sosyal hizmetler bakanlığı asker yardımı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.