Asker aileleri dikkat! 800 TL sosyal yardım parası veriliyor! İşte Batman asker ailesi yardımı başvurusu...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Batman'da ikamet eden ve çocuğu askerde olan ailelere maddi destek sağlıyor... Bu çerçevede, Batman'da yaşayan ve maddi desteğe ihtiyaç duyan asker ailelerine ayda 800 TL yardım parası veriliyor. İşte, Batman asker yardımı detayları...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, "Sosyal yardım programları" çerçevesinde Batman'da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere maddi yardım sağlıyor. Bu kapsamda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çeşitli sebeplerden dolayı çalışamayan ve çocuğu askere giden ailelere ayda 800 TL yardım veriyor. 

Asker aileleri dikkat! 800 TL sosyal yardım parası veriliyor! İşte Batman asker ailesi yardımı başvurusu...

NOT: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanan yardım programlarında güncelleme yapılabilir. Bu sebeple, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın WEB sayfasında yer alan "Sosyal Yardım Programlarımız" bölümünü düzenli olarak kontrol etmeniz gerekmektedir.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI ASKER YARDIMI BAŞVURU KAPSAMI 

Vatani görevini yerine getirmekte olan askerlerimizin, sosyal güvencesi olmayan ve 3294 sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi olan ailelerinin askerlik görevi süresince desteklenmesi amacıyla yürütülür.

Evli ise eşi, bekar ise anne veya babası; Asker evli ise eşi, bekar ise anne veya babası başvuru yapabilir.

ASKER YARDIMI MİKTARI VE ÖDEME ŞEKLİ

Asker yardımı başvurusu 800 TL'dir. Ödemeler her ay için hesaplanıp 2 ayda bir yapılmaktadır.

 

Asker aileleri dikkat! 800 TL sosyal yardım parası veriliyor! İşte Batman asker ailesi yardımı başvurusu... ile ilgili etiketler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardım
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.