Aşk yaşadıkları iddia edilmişti... Ebru Gündeş ile Rassan Khoshnaw'ın samimi görüntüsü ortaya çıktı

2021 yılının Nisan ayında 11 yıllık eşi ve kızı Alara’nın babası Reza Zarrab’dan boşanan 48 yaşındaki şarkıcı Ebru Gündeş'in adı kendisinden 17 yaş küçük Iraklı iş adamı Rassan Khoshnaw ile aşk dedikodularına karışmıştı. Genç iş adamı aşk iddiaları karşısında “Ebru Gündeş adımı bile bu haberlerle öğrenmiştir” açıklamasını yapmıştı. Ebru Gündeş ile Rassan Khoshnaw'ın yeni çekilen samimi bir görüntüsü ortaya çıktı.

Reza Zarrab’dan geçen yıl boşanan Ebru Gündeş'in, aylar önce kendisinden 17 yaş küçük Iraklı işadamı Rassan Khoshnaw ile aşk yaşadığı iddiası ortaya atılmıştı. Aşk dedikoduları karşısında Ebru Gündeş sessizliğini korumuş, Rassan Khoshnaw ise “Ebru Gündeş adımı bile bu haberlerle öğrenmiştir” açıklamasını yapmıştı.


Ebru Gündeş'in hiçbir konserini kaçırmayan ve ön sıralardan izleyen Iraklı Rassan Khoshnaw’ın birlikte çekilen fotoğrafı ortaya çıktı. Evliliğini noktaladıktan sonra bir süredir hayatını kimseye almayan Ebru Gündeş'in Rassan Khoshnaw ile aşk yaşadığı iddiası bu fotoğraf karesinden sonra güçlendi.

Aşk yaşadıkları iddia edilmişti... Ebru Gündeş ile Rassan Khoshnaw'ın samimi görüntüsü ortaya çıktı


HİÇBİR SAHNESİNİ KAÇIRMIYOR

Rassan Khoshnaw, ünlü şarkıcının hiçbir sahnesini kaçırmıyor. Ebru Gündeş'i hep en ön masadan izliyor. Ebru Gündeş’i yakın markaja alan Khoshnaw, geçtiğimiz haftalarda yine en ön sıradan sanatçıyı izledi.

 Aşk yaşadıkları iddia edilmişti... Ebru Gündeş ile Rassan Khoshnaw'ın samimi görüntüsü ortaya çıktı - Resim : 2

Ebru Gündeş'in evlilikleri:

Rıza Zarrab (2010–2021)

Ömer Durak (2002–2002)

Hamdi Vardar (1990–1990)

 

Aşk yaşadıkları iddia edilmişti... Ebru Gündeş ile Rassan Khoshnaw'ın samimi görüntüsü ortaya çıktı ile ilgili etiketler Reza Zarrab Ebru Gündeş Rassan Khoshnaw
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.