Aşk Mantık İntikam Dizisine Seyirciden Tepki! Fragman Bile Kesmedi! Sosyal Medya Yıkıldı

Yayınladığı günden bu yana her bölümü heyecanla beklenen Aşk Mantık İntikam dizisinin son bölüm fragmanı gecikince izleyicinin tepkisini yol açtı. İlk bölümü Haziran ayında yayınlanan dizi Fox TV ekranlarında her Cuma izleyici ile buluşuyor.

Yayınladığı günden bu yana her bölümü heyecanla beklenen Aşk Mantık İntikam dizisinin son bölüm fragmanı gecikince izleyicinin tepkisini yol açtı. İlk bölümü Haziran ayında yayınlanan dizi Fox TV ekranlarında her Cuma izleyici ile buluşuyor.

5 Bölüm yayınlanan dizinin yönetmen koltuğunda Murat Öztürk otururken senaryosunu kaleme alan isimler ise Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal. Romantik komedi türündeki dizinin her bölümü reyting rekorları kırıyor. 

İntikam Başlıyor

Zor şartlar altında geçimini sağlayan Esra, bu hayattan kurtulmak için mühendis olan Ozan ile mantık evliliği yapar. Ancak bir süre sonra aradığını bulamayınca Ozan'dan ayrılır. Ozan ise bir süre sonra çalıştığı şirkette yükselerek zengin olur. Ancak ikilinin Leyla'nın Ozan'ın çalıştığı şirkette işe başlaması ile yolları yeniden kesişir, aşk ve intikam dolu hikâye başlar.

Aşk Mantık İntikam Dizisine Seyirciden Tepki! Fragman Bile Kesmedi! Sosyal Medya Yıkıldı

Dizinin başrollerinde son yıllarda güzelliği ve başarısı ile adından söz ettirmeyi başaran Burcu Özberk ve yakışıklılığı ile genç kızların beğenisine sahip olan İlhan Şen yer alıyor. Burak Yörük, Melisa Döngel, Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat isimlerde dizinin kadrosunda bulunuyor.

Heyecanla Beklenen Son Bölümü

Gerilim dolu sahneler yaşanan 5. bölümde çatıda kilitli kalarak eski defterleri açan Ozan ve Esra Çağla'ya yakalanır ve durumu açıklayamazlar. Menekşe'nin lokantasındaki etkinliğe katılan Ozan, Esra'yı Çınardan kıskanmakta ancak durumu kendisine itiraf edememektedir. 5. bölümün ardından bayram tatiline giren dizinin 6. bölüm fragmanını heyecanla bekleyen izleyici sosyal medya üzerinden eleştirilerde bulunarak tepki gösterince dizi yapımcısı üst üste iki fragman yayınlayarak, izleyicinin merakını giderdi. Cuma akşamı izleyici ile buluşarak olan Aşk Mantık İntikam dizisinin son bölümü heyecan içinde bekleniyor. 

Aşk Mantık İntikam Dizisine Seyirciden Tepki! Fragman Bile Kesmedi! Sosyal Medya Yıkıldı ile ilgili etiketler Aşk Mantık İntikam
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.