Aşk-ı Memnu final bölümü ne zaman yayınlanacak, saat kaçta? Aşk-ı Memnu finalinde Ne Oldu?

Aşk-ı Memnu finali tekrar ekrana geliyor. 2008-2010 yılları arasında Türk televizyonlarına damga vuran Aşk-ı Memnu dizisi finali kendi gününde ve saatinde izleyicisi ile buluşacak. Aşk-ı Memnu final bölümü ne zaman saat kaçta yayınlanacak? İşte detaylar...

Aşk-ı Memnu 2008 yılından bu yana izlenmeye devam ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve Halit Ziya Uşaklıgil'in unutulmaz eseri ile başarılı olan yapım yaz aylarıyla birlikte tekrar bölümleriyle yeniden ekranlara gelmeye başlamıştı. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen tekrar bölümlerin yanı sıra Aşk-ı Memnu final bölümü için bir istisna yapıldı. Unutulmaz final 24 Haziran 2010 tarihinde yayınlanmıştı. Yeniden gününde ve saatinde yayında olmaya hazırlanıyor. Peki, Aşk-ı Memnu final ne zaman saat kaçta yayınlanacak? İşte yanıtlar…

AŞK-I MEMNU FİNALİ KENDİ GÜNÜNDE VE SAATİNDE GELİYOR!

2008 yılında yayınlanmaya başlayan dizi 24 Haziran 2010 tarihinde 79. Bölümüyle ekranlara veda etmişti. O tarihten bu yana özellikle yaz aylarında tekrar bölümleri ile ekranlara gelen efsane dizi yeniden kendi gününde ve saatinde yayında olacak.

Aşk-ı Memnu' final bölümü, kendi gününde ve saatinde yayınlanacak

Yayınlandığı dönem Perşembe günleri saat 20.00'de ekranlara gelen dizinin finali için yeniden aynı gün ve saat seçildi.

Buna göre Kanal D yayın akışı ile Aşkı Memnu final 25 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 20.00'de yayında olacak.

AŞK-I MEMNU OYUNCULARI

Beren Saat – Bihter

Kıvanç Tatlıtuğ – Behlül

Selçuk Yöntem – Adnan

Hazal Kaya – Nihal

Nebahat Çehre – Firdevs

Zerrin Tekindor – Matmazel Deniz

Nur Fettahoğlu – Peyker

AŞK-I MEMNU YALISI NEREDE?

Ziyagil ailesinin evi için Koç ailesinin Sarıyer'de bulunan üç katlı, on odalı yalısı kiralandı. Bu yalı dizinin her bölümünde görülmektedir ve olayların çoğu burada gerçekleşir. Evin arka bahçesinde bir sera, Adnan Ziyagil'in atölye olarak kullandığı bir oda ve yalıya ait koru vardır. Evin alt katında evin çalışanları kalmaktadır.

Burası dışında, Çatalca'da Arsen Hala'nın çiftliği olarak kullanılan bir ev daha vardır. Yöreoğlu ailesinin ikamet ettiği, dizinin ilk bölümlerinde görülen ve daha sonra satılan yalı Büyükdere Piyasa caddesi üzerinde bulunmaktadır.

Aşk-ı Memnu 79. Bölüm - Final

İşte Fenomen dizi Aşk-ı Memnu’nun final bölümü özeti

Behlül ve Nihal’in evlilik hazırlığı Bihter’i çileden çıkardı. Bihter, Behlül’e birlikte yurt dışına kaçmayı teklif etti. Bihter’in teklifini reddeden Behlül, bu buluşmalarının vedalaşma olmasını istedi.

Ziyagil Köşkü’nden kovulan Matmazel, Behlül’ün de arabasını görünce Koru yolundan köşke gelmeye karar verdi. Matmazel, yolda Bihter ve Behlül’ün tartıştığını gördü.

Behlül’le Bihter’in Koru’dan ayrılmasından sonra onların bulunduğu yere giden Matmazel, yırtılmış uçak biletlerini görünce şok oldu ve yasak aşkın varlığına dair kuşkuları arttı.

Nihal’in doğum gününde kendisine hediye ettiği teknede bekârlığa veda partisi düzenleyen Behlül, ertesi gün düğünün yapılacağı yere geldi.

Bihter’in yasak aşkı Adnan’a anlatacağını bilen Firdevs Hanım mesaj çekerek Behlül’ü uyardı. Mesajı gören Behlül apar-topar Ziyagil Köşkü’nün yolunu tuttu.

Behlül’e gelen “ Bihter her şeyi Adnan Bey’e itiraf edecek” mesajını gören Bülent, durumu ablası Nihal’e anlattı. Ne olduğunu anlamaya çalışan Nihal de köşke doğru hareket etti.

Matmazel, eski eşinin mezarını ziyaret eden Adnan Bey’in yanına gitti ve bildiği her şeyi ona anlattı ancak gerçekleri bilenin Beşir olduğunu söyledi.

Bunları duyan Adnan Bey de Ziyagil Köşkü’ne geldi. Köşkte Beşir’le konuşan Adnan Bey, Beşir’den her şeyi kendisine anlatmasını istedi. Beşir de Bihter ve Behlül’ü nasıl yakaladığını Adnan Bey’e anlattı.

Beşir’in kendisine anlattıklarını duyunca şok geçiren Adnan, doğru Bihter’in odasına gitti. O sırada odada bulunan yasak aşkın mimarları Bihter ve Behlül için yolun sonu görünmüştü. Adnan bir tekmeyle kapıyı açtı. Bihter, kendisini vurarak intihar etti

Bihter’in kanlar içinde yere yığıldığı sırada Adnan, Behlül’e dönerek “Sen benim oğlumdun bunu bana nasıl yaparsın” diyerek isyan etti.

Bihter’in intiharıyla sarsılan Firdevs Hanım felç geçirdi… Behlül’ün ihanetiyle yıkılan Nihal ise uzunca bir dönem hastanede tedavi gördü.

Yasak aşkın yalnız adamı Behlül ise dizinin en son sahnesinde şaçı- sakalı karışmış bir vaziyette Bihter’in mezarı başına gitti. Burada hıçkırıklar içerisinde ağlayan Behlül, Bihter’e olan aşkını itiraf etti.

Dizinin final sahnesinde ise Adnan Bey, Nihal, Bülent ve Matmazel, Ziyagil Köşkü’den ayrılarak yeni evlerinin yolunu tuttular…

Aşk-ı Memnu final bölümü ne zaman yayınlanacak, saat kaçta? Aşk-ı Memnu finalinde Ne Oldu? ile ilgili etiketler aşkı memnu final
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.