Arka Sokaklar 614. Bölüm Fragmanı: Engin Müdür Şehit Oluyor!

Arka Sokaklar 614. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizinin ekrana gelecek yeni bölümünde Engin Müdür'ün cenaze görüntüleri yer aldı. İşte Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı...

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar 614. bölüm fragmanında yine bir şehit haberi var. Engin Müdür'ün mezarlıktaki cansız bedeniyle karşılaşan ekip şok yaşıyor. İşte Arka Sokaklar Yeni bölüm fragmanı...

Arka Sokaklar 614. Bölüm!

Rıza Baba ve ekip, mezarlığa geldiklerinde Engin Müdürün cansız bedeniyle karşılaşıyorlar. Aşiret liderinin yolladığı Ukraynalı tetikçi kadın, son bölümde silahını ona doğrultmuştu. Engin Müdür için tüm ekip arkadaşları cenazede hazır bulunur. Rıza Babanın onun için kurduğu duygusal cümleler herkesi duygulandırır.

Arka Sokaklar 613. bölüm full izle

Arka Sokaklar 613. Bölümde Neler Oldu?

Arka Sokaklar son bölümünde; Yeniden bir araya gelen ekibimizi yeni görevler beklemektedir. Bir aşiret liderinin hayatını kaybetmesi ekibimizi tehlikeye atacaktır.

Selin ve Mesut birlikte yaşamaya başlamıştır. Evlilik hayatlarında her şey yolunda giderken çalan kapı zili tüm huzurlarını kaçıracaktır.

Metin’in bekar olmasına üzülen Nazike mahalleden tanıdığı bir kızı Metin ile tanıştırmaya karar verir. Metin yapılan bu emrivakiden hoşlanmaz. Nazike ertesi gün eve geldiğinde ummadığı bir manzarayla karşılaşacaktır.

Arka Sokaklar 614. Bölüm Fragmanı: Engin Müdür Şehit Oluyor! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar fragman

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.