Arılar yüzünden uçuş ertelendi! Uçağın kanadını kapladılar

Houston'dan Atlanta'ya gitmeye hazırlanan bir uçağın kanadının arılarla kaplanması sonucunda, uçuş yaklaşık üç saat boyunca ertelendi.

Anjali Enjeti adlı bir yolcu, arı fotoğraflarını Twitter'da yayınladı ve Delta Airlines'ın Bush Havalimanı'ndaki gecikmeli uçuş deneyimini sosyal medya üzerinde belgeledi.

Enjeti tweetinde şu açıklamaya başvurdu: "Houston'dan ayrılan uçağım rötar yaptı çünkü arılar kanatlardan birinin ucunda toplandı. Arıları çıkarana kadar uçağa binmemize izin vermeyecekler."

Güncelleme yapan Enjeti, uçağın kaptanının, uçağa dokunmasına izin verilmediği için bir arıcının arıları temizlemeyeceğini ve haşere kontrolünün ilaçlamasına izin verilmeyeceğini söyledi.

Arılar yüzünden uçuş ertelendi! Uçağın kanadını kapladılar

Enjeti, uçağın motoru çalıştırıldığında arıların nihayet dağıldığını ve böylece uçağa binebildiklerini söyledi.

Delta yetkilileri CBS News'e yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi: "İster inanın ister inanmayın, Houston-Bush'tan Atlanta'ya giden Delta uçuşu 1682, bu öğleden sonra dost canlısı bir arı grubunun uçaklarımızın kanatçıklarında alışveriş yapmak istemesi üzerine rötar yaptı." 

Arılar yüzünden uçuş ertelendi! Uçağın kanadını kapladılar - Resim : 2

Delta, uçuşun Atlanta'ya hareket etmeden önce yaklaşık üç saat ertelendiğini söyledi.

Arılar yüzünden uçuş ertelendi! Uçağın kanadını kapladılar ile ilgili etiketler uçak
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.