Arda Kural canlı yayında Yıldız Asyalı'nın ihanetinden söz etti!

Özellikle Evham Babam adlı dizide başrollerde oynayan Arda Kural ile Yıldız Asyalı hakkında yıllar sonra bir gerçek daha ortaya çıktı. Bir TV programında canlı yayına karılan Kural, Asya ile olan ilişkisinden bahsederken ihanete uğradığını itiraf etti.

Emret Komutanım adlı dizide canlandırdığı Ferit karakteriyle kariyerinde zirve yapan Arda Kural, uzunca bir süredir psikolojik sorunlarla boğuştuğunu söyleyerek artık zor günleri geride bıraktığından söz etti.

Yaşadıkları aşkla günümüzde bile konuşulan isimlerden olan Arda Kural ve Yıldız Asyalı ikilisi, TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına katıldı.

YILDIZ BENİ ALDATTI!

Yıldız Asyalı ile olan ilişkisinden bahseden Arda Kural, "Yıldız beni aldattı. Acı verici bir olaydı ama ben kadınları suçlamam. Erkeklerin kadınlar üzerinde alıcı bir etkisi vardır. Yıldız'ın bilerek, isteyerek böyle bir şey yapmadığını biliyorum. Öyle biriydi ki aramıza girdi. Ben kendimi ezilmiş hissetmiştim. Yıldız bana telefonla başka birinin kendisini öptüğünü anlattı."

Arda Kural canlı yayında Yıldız Asyalı'nın ihanetinden söz etti!

"Ben de Etiler'de arkadaşlarımla arabada gidiyordum. Arabada çok fena acı çekmeye başladım. Kalbim ağrıyordu. Trafikten dolayı gidemeyince Etiler'den Cihangir'e Yıldız'ın yanına yürüdüm. Beni görünce ağlamaya başladı. Annesi bizi odaya sokup konuşmamızı istedi. Böyle bir şey yaşadığı için Yıldız çok üzgündü. Birlikte ağlamaya başladık. 9-10 yaşında bir sevgilim vardı o da beni aldatmıştı. Bir de ortaokulda yaşamıştım. Yıldız'ın ihaneti de 3 olmuştu. Ben o dönem Yıldız'larda kalıyordum. Yıldız beni çok süründürdü. Onunla bir daha bir araya gelmemiz zor. Yıldız beni öldürüp hayatından çıkardı. İhanet de vardı başka şeyler de." dedi.

İHANET ETTİM!

Arda Kural’ın ihanet iddialarını kabul eden Yıldız Asyalı da, "Benim bir travmam vardı. Arda'nın evini aradım bir kadın çıktı ve kim olduğunu sorduğumda da 'Arda'nın nişanlısıyım' dedi. Ben beraber olduğumuzu biliyordum. Sonra da bu ihanet oldu" ifadelerine yer verdi.

Arda Kural canlı yayında Yıldız Asyalı'nın ihanetinden söz etti! - Resim : 2

Arda Kural da aralarında nişanlılık gibi bir durum olmadığından söz ederek, "Yıldız benimle bunu paylaşmadı. Ben bunu ilk defa duyuyorum. Kadınlar böyle işte o an söylemiyor ama 15 yıl sonra ortaya çıkartıyor. Benim nişanlımdan haberim yok. Demek ki ben de sana acı çektirdim" şeklinde konuştu.

Yıldız Asyalı ve Arda Kural ikilisi yıllarca yaşadıkları olaylardan ötürü yeniden bir araya gelmelerinin asla mümkün olmadığından bahsetti. Canlı yayın esnasında espri yapan Asyalı, "Arda beni düğününe çağırsın ben de keman çalayım. Ama benim için bütçe önemli tabi" sözlerine sarf etti.

Arda Kural canlı yayında Yıldız Asyalı'nın ihanetinden söz etti! ile ilgili etiketler Arda Kural 2. Sayfa İhanet yıldız asyalı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.