Arda Güler Türkiye Çekya galibiyeti sonrası konuştu: A Milli Takım'da oynamak her çocuğun hayalidir...

A Milli Takım, Gaziantep'te oynanan hazırlık maçında Çekya ile karşılaştı. Milliler, zorlu mücadeleyi 2-1 kazanmayı başardı. Maç sonrası ilk kez milli olan Arda Güler, açıklamalarda bulundu. ''Her çocuğun hayali A Milli Takım'da oynamak. Çok şükür gerçek oldu. Hocama teşekkürler.'' dedi.

A Milli formayı ilk kez Çekya'ya karşı giyen Arda Güler, karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

''ÖZGÜVENİMİ ARTIRIYOR, ÇOK MUTLUYUM''

"A Milli Takım'da oynamak her çocuğun hayalidir. Benim için çok özel bir gündü. Diyarbakır'da da Antep'te de inanılmaz bir sevgi gördüm. Bu beni çok mutlu ediyor ve öz güvenimi arttırıyor. Herkese çok teşekkür ederim.''

''ÇOK KALİTELİ OYUNCULAR VAR''

''Yaklaşık 1 haftadır bu iki maça hazırlanıyorduk. İki maça da çok konsantreydik. Çok kaliteli oyuncular var. Herkes üst seviye oyuncu. Onlardan da bir şeyler öğrenmeye çalıştım. Kamp hem benim için hem takım için çok iyi geçti."

Arda Güler Türkiye Çekya galibiyeti sonrası konuştu: A Milli Takım'da oynamak her çocuğun hayalidir... ile ilgili etiketler Türkiye Çekya Hazırlık maçı Arda Güler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.