Aralarında ünlü isimler de var! Uraz Kaygılaroğlu, Instagram hesabından onlarca kişiyi sildi

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu aralarında yakın arkadaşı Kaan Yıldırım, Demet Özdemir, Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli, Serenay Sarıkaya'nın da bulunduğu çok sayıda ünlü ismi takipten çıkardı. Kaygılaroğlu yaklaşık 400 kişiyi Instagram hesabından sildi.

Üç Kuruş, Eltilerin Savaşı, Erşan Kuneri, Pis Yedili, Sefirin Kızı, Aşk 101, Dönerse Senindir gibi yapımlarda rol alan 35 yaşındaki oyuncu Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya hesabından çok sayıda kişiyi sildi. Kaygılaroğlu'nun sildiği kişiler arasında yakın arkadaşı Kaan Yıldırım'ın yanı sıra Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli, Hazal Subaşı, Serenay Sarıkaya ve Demet Özdemir gibi isimler de bulunuyor.

KAAN YILDIRIM'I YENİDEN TAKİBE ALDI

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Kaygılaroğlu'nun neden böyle bir şey yaptığına dair ise henüz bir açıklama gelmedi. Uraz Kaygılaroğlu kısa süre içinde arkadaşı Kaan Yıldırım'ı yeniden takibe alması dikkatlerden kaçmadı.

ÇOCUKLARA MORAL ZİYARETİ

Öte yandan Uraz Kaygılaroğlu, geçtiğimiz günlerde Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’nin (UCİM) elçisi olarak projesi kapsamında Gaziantep ve Kahramanmaraş illerine giderek uzun süre bölgede kalarak destek vermiş ve depremzede çocuklara moral ziyaretinde bulunmuştu.

 

Aralarında ünlü isimler de var! Uraz Kaygılaroğlu, Instagram hesabından onlarca kişiyi sildi ile ilgili etiketler Uraz Kaygılaroğlu Instagram Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.