AÖF kayıt yenileme ne zaman bitecek? 2022-2023 Açıköğretim ikinci üniversite kayıtları için tıklayın

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nden yapılan açıklama ile 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü başlayan AÖF ikinci üniversite kayıtları devam ediyor. Gözler şimdi AÖF ikinci üniversite kayıt ve kayıt yenileme son başvuru tarihinde. Peki, AÖF kayıt ve kayıt yenileme ne zaman? İşte, Açıköğretim kayıt tarihleri hakkında detaylar.

İkinci üniversite okumak isteyenler AÖF kayıtlarını, aoskayit.anadolu.edu.tr üzerinden e-Devlet şifresi ile yapacaklar. Çevrimiçi başvuru işlemlerini tamamlayıp Öğretim Giderini ödeyenlerin durumları kontrol edilerek kayıt işlemi onaylanacak.  Peki, AÖF kayıt ve kayıt yenileme ne zaman? İşte, Açıköğretim kayıt tarihleri hakkında detaylar.

AÖF KAYITLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

AÖF ikinci üniversite kayıtları 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 09:00’da başlamıştı. Kayıtlar 17 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 17:00’de sona erecektir. Açıköğretim İktisat ve İşletme fakültelerinin kayıt yenileme işlemleri 03 Ekim 2022 Pazartesi günü başlayıp 17 Ekim 2022 Pazartesi günü sona erecek.

(YÖKSİS bilgileri çekilemeyen adaylar) Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi Adayın çevrimiçi başvuru sayfasına öğrenim durumunu belirten belgeyi yüklemesi gerekmektedir.

AÖF KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN TIKLAYIN

AÖF KAYIT VE DERS SEÇİMİ NASIL YAPILIR?

Öğrenci, ders seçimini (ekle/sil); kayıt yenileme tarihleri içinde, sadece o dönem için yapar ve sonradan itiraz edemez.

Öğrenci tarafından ders seçilmediğinde o dersten sorumlu olunmayacağı anlamına gelmez.

Öğrenciler FF harf notlu derslerini seçmeyebilir. Öğrenciler sorumlu oldukları derslerin tamamından başarılı olmadan mezun olamayacaklarından, seçmedikleri FF harf notlu dersleri dersin açıldığı sonraki dönem/dönemlerde almak zorundadır.

Ders seçimine göre ödemesini yapan öğrenci, kayıt yenileme tarihleri içinde ödediği dönem öğretim gideri tutarının altında olmamak şartıyla, seçtiği dersi silip yerine başka bir ders seçebilecek veya yeni ders ekleyebilecektir.

AÖF kayıt yenileme ne zaman bitecek? 2022-2023 Açıköğretim ikinci üniversite kayıtları için tıklayın ile ilgili etiketler AÖF AÖF kayıt yenileme ne zaman bitecek Açıköğretim ikinci üniversite kayıtları aöf kayıt işlemleri aöf kayıt yenileme
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.