AÖF final sınav tarihleri 2023! AÖF final sınavları ne zaman? AÖF final sınavları online mı yüz yüze mi olacak?

Uzaktan eğitim gören öğrenciler 'AÖF final sınavları ne zaman?' sorusunun yanıtını arıyor. AÖF final sınav tarihleri 2023 takvimi netlik kazandı. Bu çerçevede sınavların yüz yüze mi yoksa online mi yapılacağı da merak konusu oldu. İşte, 2023 Bahar dönemi Açıköğretim Fakültesi sınav tarihleri ve konu hakkında tüm detaylar…

AÖF final sınavları ne zaman 2023, hangi tarihte yapılacak? araması hız kazandı.  Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2022-2023 öğretim yılı akademik takvimi güncellendi. Takvime göre bahar dönemi bitirme sınavları haziran ayında yapılacak. Vize sınavları online yapılmıştı. AÖF final sınavları online mı olacak, nasıl yapılacak? sorusu yanıt arıyor.  İşte, Anadolu Üniversitesi AÖF sınav tarihleri 2023 takvimi...

2023 AÖF FİNAL SINAV TARİHLERİ: AÖF FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2022-2023 Öğretim Yılı sınavları hakkında beklenen açıklama geldi.

Yapılan açıklama kapsamında AÖF final sınavları 3-4 Haziran 2023 ve 10-11 Haziran 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

AÖF FİNAL SINAVLARI ONLİNE MI, YÜZ YÜZE Mİ OLACAK?

Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi dönem sonu sınavları çevrimiçi (online) olarak esinav.anadolu.edu.tr adresi üzerinden yapılacak.

AÖF YAZ OKULU SINAV TARİHLERİ

AÖF yaz okulu 3 Temmuz - 19 Ağustos 2023 tarihleri arasında olacak.

AÖF yaz okulu sınavı ise 19 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

AÇIKÖĞRETİM SINAVLARI NASIL YAPILIR?

AÖF tarafından, Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi online sınavları, okul ortamından yapılan sınavlar ile benzer şekilde düzenleniyor.

Sınavlara aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden giriş yapmak için öğrenci numarası ve şifre veya e-Devlet seçeneği ile giriş yapılıyor.

AÖF SINAVLARI NASIL DEĞERLENDİRİLİYOR?

AÖF final sınavlarında öğrencilere sorumlu olunan her dersten 20 soru yöneltiliyor ve 30 dakika sınav süresi sağlanıyor.

Bu sınavların online olması durumunda bilgi paylaşımı yapan, görüntü kaydeden, sınava öğrencinin yerine başkasının girmesi gibi durumlarda sınavlar geçersiz sayılıyor.

AÖF bahar dönemi ara sınavı %30, dönem sonu (final) sınavı ise %70 etki edecek. İki notun ortalaması öğrencinin yıl sonu başarı puanını belirleyecek.

Açıköğretim Fakültesinde YÖK'ün aldığı karar doğrultusunda ders geçme notu 35 olarak belirlendi. Ortalamanın altında kalan öğrenciler FF harf notu ile başarısız olur.

AÖF final sınav tarihleri 2023! AÖF final sınavları ne zaman? AÖF final sınavları online mı yüz yüze mi olacak? ile ilgili etiketler AÖF
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.