Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Franciscus Groenendijk Gaziantep FK galibiyetini değerlendirdi: Nasıl oldu bu akşam kazandık...

Süper Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fraport TAV Antalyaspor, Gaziantep FK'yı konuk etti. Mücadeleden ev sahibi Antalyaspor 1-0 galip ayrıldı. Mücadele sonrası ev sahibi ekibin teknik sorumlusu Alfons Groenedijk açıklamalarda bulundu.

Süper Toto Süper Lig'in 23. haftasında FTA Antalyaspor, sahasında karşılaştığı Gaziantep FK'yı 1-0 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Groenendijk, kazanmaları gereken bir karşılaşmayı kazandıklarının altını çizdi.

''NASIL OLDU BU AKŞAM KAZANDIK''

Altın değerinde bir 3 puanı hanelerine yazdırdıklarını kaydeden Groedendijk, "Takımımı tebrik ediyorum. Tek hedef 3 puandı, amacımız oydu, buna ulaştık. Bu tip maçlarda önemli olan 3 puandır. Burada oynamak istediğimiz oyun mantalitesini sahaya yansıtamadık. Fredy attı, 3 puan geldi. Nasıl oldu bu akşam kazandık, bilmiyorum. Detaylı şekilde cevabını kendime veremediğimi düşünüyorum. Sahada sadece mücadele, azim, hırs vardı. İstediklerimizi oyuna yansıtamadık. Skor hanesine bir gol attık. Bu 3 puan bize özgüven ve galibiyet serisinin başlangıcı olacaktır. Gol yemeden kazanmak ayrıca önemliydi" diye konuştu.

Groenendijk, sakat oyuncuların gelmesiyle iki günlük iznin ardından daha iyi bir şekilde Kasımpaşa maçına hazırlanacaklarını sözlerine ekledi.

 

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Franciscus Groenendijk Gaziantep FK galibiyetini değerlendirdi: Nasıl oldu bu akşam kazandık... ile ilgili etiketler Antalyaspor Gaziantep FK Süper Lig Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.