Antalyaspor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig 15. hafta maçında Antalyaspor ile Ankaragücü karşı karşıya geliyor. Her iki takımın taraftarları da Antalyaspor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

Spor Toto Süper Lig 15. haftasında Antalyaspor sahasında Ankaragücü’nü konuk ediyor. Alt sıralardan kurtulma çabası veren Ankaragücü bu mücadele ile birlikte ligde yukarılara tırmanmak istiyor.

Corendon Airlines Park’ta 23 Aralık akşamında saat 20.00’da başlayacak Antalyaspor Ankaragücü maçı Bein Sports 2 ekranlarından ve TOD TV platformundan şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Antalyaspor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Antalyaspor, ligde oynadığı 12 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet alırken topladığı 16 puanla 11. sırada bulunurken Ankaragücü ise ligde oynadığı 13 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile 13 puanla 16. durumda yer alıyor.

Stat: Corendon Airlines Park
Tarih: 23 Aralık 2022 Cuma
Saat: 20.00
Yayın: Bein Sports 2 & TOD TV

Antalyaspor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Antalyaspor Ankaragücü Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.