Anneye öğretmenler günü mesajları 2021! Anneye duygusal öğretmenler günü tebrik mesajı

Anneye öğretmenler günü mesajları! Bu özel günde onurlu mesleği yapan annenize onu unutmadığınızı göstermek adına gönderilecek duygusal bir öğretmenler günü mesajı çok önemlidir. Anneye en duygusal öğretmenler günü tebrik mesajı…

Anneye öğretmenler günü mesajları yeniden gündem oldu. 24 Kasım ilk günü sabahı ile birlikte anneye gönderilecek en duygusal öğretmenler günü mesajlarını sizler için hazırladık. Sizde bu özel günde annenize öğretmenler günü tebrik mesajı göndererek onun kalbini tekrardan kazanmayı ihmal etmeyin.

Anneye Öğretmenler Günü Mesajları

Canım anneciğim, iyi ki benim annemsin ve senin gibi bir öğretmene sahibim. Öğretmenler günün olsun annem.

Öğretmenler günün kutlu olsun anneciğim. Sevi çok seviyorum.

Hayatın en güzel annesine ve en güzel öğretmenine sahibim. Öğretmenler günün kutlu olsun annem.

Bana her zaman yön veren, hayatı öğreten, beni eğiten canım annem. Öğretmenler günün kutlu olsun.

Her derdime derman olan, bana hep sahip çıkan sen oldun annem, bana verdiğin o kocaman sevgi için sana minnettarım. Öğretmenler günün kutlu olsun.

Sen benim gölgem gibi nereye gidersem yanımdasın, sanki bir parçam gibi ne olursa olsun yüreğimin en güzel köşesindesin annem. Öğretmenler günün kutlu olsun annem.

Emekli oldum diye unutuldum sanma sen öğretmenliğin boyunca öyle izler bıraktın ki hiçbir zaman unutulmayacaksın. Öğretmenler günün kutlu olsun emekli öğretmenim.

Öğretmen anne yarısı demek, anne demek öğretmen yarısı demek. Sen ise hem annem, hem öğretmenimsin. 24 Kasım Öğretmenler Günün kutlu olsun annem.

Gözyaşlarımı dindiren, beni hayata getiren ve hayata bağlayan canım annem öğretmenler günün kutlu olsun.

Anneye öğretmenler günü mesajları 2021! Anneye duygusal öğretmenler günü tebrik mesajı ile ilgili etiketler anneye öğretmenler günü mesajı Öğretmenler Günü mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.