Anneye Anneler Günü mesajları 2022! Ölen vefat etmiş anneye en güzel Anneler Günü sözleri

Anneye anneler günü mesajları! Mayıs ayının en özel günlerinden biri olan Anneler Gününde ailemizdeki anne olan yakınlarımıza sevgimizi ve minnettarlığımızı ifade etmemiz gerekmektedir. Vefat etmiş ölen anneye duygusal anneler günü sözleri…

Mayıs ayının ikinci Pazar günü tüm dünyada kutlanan Anneler Gününde onların üzerimizde olan emeklerine karşılık olarak unutmadığımızı göstermek için bu özel günde onlara söyleyeceğimiz her tatlı söz ile sevgimizi ifade edebiliriz.

Anneler Günü Mesajları

Evi BABA kurar, ama ANNE onu “YUVA” yapar. Sıcacık yuvamız, sıcacık ailemiz için sana binlerce kez teşekkür ediyorum. Canım MELEĞİM. Anneler Günün kutlu olsun.

Güvenilir, harika ve nezaket dolusun. Sen benim hayat arkadaşım, baş tacım ve çocuklarımın annesisin. Hayatım gerçek AŞK ve mutlu anlar ile dolu. Anneler Günün kutlu olsun AŞKIM!

Annelerde kırık kalpleri birleştiren sihirli bir tutkal vardır. Sen de bizim ailemizin tutkalısın bir tanem. Anneler Günün kutlu olsun. Seni çok seviyorum.

Bir anne düşün… Bir evladı var. Şirin, güzel, sevimli bir yavru… Bu çocuk elini ateşe soksa anne ne yapar? Hemen yerinden fırlar, çocuğunu kapıp alır. İşte öyle de, ben bir ateş uçurumunun kenarındaydım. Düşmek üzereydim. Sene beni ateşten kapıp aldın. Sana minnettarım Aşkım. Anneler Günün kutlu olsun.

Okuduğum en güzel kitapsın sen canım karıcım. Seni öyle seviyorum ki bunu kelimeler tarif edemez. Dünyanın en güzel eşinin, Anneler Günü kutlu olsun.

Anneye Anneler Günü mesajları 2022! Ölen vefat etmiş anneye en güzel Anneler Günü sözleri

Karanlık dünyamın ışığısın sen canım, akıl hocam, hayat danışmanımsın. İyi ki varsın. Ne kadar konuşsam boş, yetmez hiçbir şey sevgimi anlatmaya. Allah başımızdan eksik etmesin seni, bazen seni ne kadar hak ettiğimi düşünüyorum. Teşekkürler canım karıcım, Anneler Günün kutlu olsun.

Sen muhteşem bir EŞ ve mükemmel bir ANNESİN. Olağanüstü bir kadınsın. Senin hayatımda olman hayatımı senin bildiğinden bile daha harika yapıyor. Anneler Günün kutlu olsun HAYATIM!

Bu muhteşem yuvayı birlikte kurduk. Bu, bizi AİLE haline getiren harika bir AŞK. Bunun için sana minnettarım! Anneler günün kutlu olsun CANIM!

Ölen Vefat Etmiş Anneye Anneler Günü Mesajları

Sen hiç anne diye avazın çıktığı kadar sessizce bağırdın mı hiç.

Sensiz günüme güneş doğmasın annem.

Sana sarılıp öpmeden bir gün daha eridi be annem.

Sensiz dünyanın tadı tuzu yok be annem.

Anneye Anneler Günü mesajları 2022! Ölen vefat etmiş anneye en güzel Anneler Günü sözleri - Resim : 2

Sen gittin ya annem işte benim her gün sol yanım acıyor.

Anne diye seslenmeyi o kadar çok özledim ki.

Senin şefkatli yüreğini, sevgi dolu kalbini özledim annem.

Mevsimin bir suçu yok annem, yokluğun çok soğuk.

Sensiz bir daha güneş battı annem. Sensizlik çok zor annem.

Bu iftarda da yemeklerini çok özledim canım annem.

Sensiz uyuduğum bu kaçıncı soğuk gece seni çok özledim annem.

Bana bir bayram verin ve içinde sadece annem olsun yeter.

Bu gece rüyalarıma gel ve bana sımsıkı sarıl seni çok özledim annem.

Dokunmayın annesizliğime kanayan yüreğime dokunmayın.

Ne zaman anne kelimesini duysam bir köşede oturup ağlayasım geliyor.

Annesizlikle kanayan bir yüreğe başka hiçbir acı etki etmez.

Benim için bir gün değil her gün anneler günü ve hediyem de dualarım.

Annenize iyi bakın çünkü o acı tahmin ettiğinizden çok büyük.

Anneye Anneler Günü mesajları 2022! Ölen vefat etmiş anneye en güzel Anneler Günü sözleri ile ilgili etiketler anneler günü mesajları anneye anneler günü mesajı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.