Annemizi Saklarken Neden Final Yapıyor? Kutsi'den Dikkat Çeken Paylaşım!

Annemizi Saklarken dizisi neden final yapıyor sorusu bu akşamın en çok merak edilen sorusu oldu. Kutsi ve Hande Doğandemir'in başrol oynadığı dizi ancak sekiz bölüm dayanabildi. Büyük beklentilerle yayın hayatına başlayan Annemizi Saklarken dizisinin final nedeniyle ilgili Kutsi'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Final kararıyla birlikte bu akşam yayın hayatını noktalyacak olan Annemizi Saklarken dizisi ekrana ancak 8 bölüm dayanabildi. Düşük reytingler nedeniyle final yapacağı bilinen dizinin başrollerinde Kutsi, Hande Doğandemir ve Hatice Aslan gibi yıldız oyuncular yer alıyordu.

Annemizi Saklarken neden final yapıyor, neden bitti soruları da dizinin son bölümü öncesi ve sonrasında araştırılmaya başlandı. Ojo Pictures yapımcılığında Barış Yöş yönetmenliğinde ekrana gelen Annemizi Saklarken iyi başladı ancak kötü bitirdi.

Annemizi Saklarken Neden Final Yapıyor? Kutsi'den Dikkat Çeken Paylaşım!

İzleyenlerin pek ilgi göstermediği Annemizi Saklarken projesinin final yapması en çok Kutsi'yi üzdü. Uzun bir aranın ardından farklı bir projeyle ekrana gelen başarılı oyuncu, içinde yer aldığı projenin bu kadar erken final yapmasına içerledi.

Annemizi Saklarken Neden Final Yapıyor? Kutsi'den Dikkat Çeken Paylaşım! - Resim : 2

Kutsi'den Annemizi Saklarken dizisinin final yapmasıyla ilgili diikkat çeken sözler hayranları tarafından da merak ediliyor. Ancak oyuncu çevresine, bunu hiç beklemediğini, farklı hikayesiyle Annemizi Saklarken'in uzun soluklu olacağını düşündüğünü söyledi.

Annemizi Saklarken final bölümü 2 Şubat 2022 Çarşamba akşamı STAR TV ekranlarında olacka. 

Annemizi Saklarken Neden Final Yapıyor? Kutsi'den Dikkat Çeken Paylaşım! ile ilgili etiketler annemizi saklarken neden final yapıyor annemizi saklarken final neden kutsi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.