Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas Başakşehir mağlubiyeti sonrası konuştu: Tüm maçları kazanmak istiyoruz...

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olan MKE Ankaragücü'nün teknik direktörü Tolunay Kafkas, iyi bir oyun ortaya koymalarına karşın sahadan yenilgiyle ayrıldıklarını söyledi.

 MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

''TÜM MAÇLARI KAZANMAK İSTİYORUZ''

"Oyunun geneline baktığınızda oyunu forse etmeye çalışan bir Ankaragücü vardı. Başakşehir, iyi bir hocaya ve kadroya sahip. Belirli ezberleri var. Biz geçişlerde sıkıntı çektik, ikinci yarı tamamen oyunun hakimiyeti bize döndü. Pres konusunda karışıklık yaşadık, Mahmut'un oyun kurması zaman zaman bizi zora soksa da tehlikeli pozisyon vermedik. Penaltı kaçar, bunlara değinmiyorum. Yavaş yavaş camiaya layık bir oyun anlayışıyla bir an önce bu durumdan kurtulmak istiyoruz. İçeride 6 maçımız var, kazanabileceğimiz tüm maçları kazanmak istiyoruz."

 

Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas Başakşehir mağlubiyeti sonrası konuştu: Tüm maçları kazanmak istiyoruz... ile ilgili etiketler Başakşehir Ankaragücü Süper Lig Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.