Ankara'da yarın 5 Nisan Pazartesi okullar tatil mi? Yüz yüze eğitim var mı?

Ankara’da 5,6,7 ile lise hazırlık 9,10,11. sınıflarla ilgili uzaktan eğitim kararı alındı. Öğrenciler ve veliler son dakika kararı sonrasında araştırmalarına başladı. Peki, Ankara'da yarın 5 Nisan Pazartesi okullar tatil mi?

Ankara İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda 5,6,7 ile lise hazırlık 9,10,11. sınıflarda tam zamanlı uzaktan eğitime geçileceği belirtildi. Ankara’da yarın 5 Nisan Pazartesi yüz yüze eğitim var mı?

Koronavirüs vakalarında yaşanan artış nedeniyle sokağa çıkma yasakları hafta sonuna kadar taşınırken yüz yüze eğitimin hangi illerde devam ettiği merak konusu oldu. Milli Eğitim Bakanı Selçuk okulların kapanacağı tarih ile ilgili yaptığı son açıklamasında "Öğrencilerimizi 2 Temmuz'a kadar okulda tutmakla ilgili planlama çalışmaları var. Ara tatil yok." ifadelerine yer verdi.

ANKARA 5 NİSAN PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ?

Ankara İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda 5,6,7 ile lise hazırlık 9,10,11. sınıflarda tam zamanlı uzaktan eğitime geçileceği ifade edildi.

 

Ankara'da yarın 5 Nisan Pazartesi okullar tatil mi? Yüz yüze eğitim var mı? ile ilgili etiketler Ankara tatil okullar uzaktan eğitim
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.