Andropoz Merih Dilber (Asu) İnstagram adresi ne? Merih Dilber kimdir, kaç yaşında?

Andropoz dizisinde ikizlerden Asu karakterine hayat veren Merih Dilber'im Instagram adresinin ne olduğu en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Kardeşi Melissa Dilber (Ahu) ile aynı dizide yer alan Merih Dilber güzelliği ve performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, Andropoz Merih Dilber İnstagram adresi ne? Merih Dilber kimdir, kaç yaşında? İşte konu hakkında tüm detaylar…

Netflix'in orjinal dizisi Andropoz'ta ikiz kardeşlerden 'Asu' karakterine hayat veren Merih Dilber, güzelliği ve yeteneği ile adından söz ettirmeye başladı. Andropoz dizisi ile gözleri üstüne çeken Merih Dilber'in kim olduğu ve nereli olduğu şimdilerde en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Özellikle sevilen diziyi yakında takip eden kişiler 'Andropoz Merih Dilber İnstagram adresi ne ve Merih Dilber kimdir, kaç yaşında' gibi sorulara yanıt arıyor. Peki, Andropoz Merih Dilber İnstagram adresi ne? Merih Dilber kimdir kaç yaşında? İşte güzel oyuncunun hayatı hakkında tüm bildiklerimiz…

MERİH DİLBER KİMDİR?

Andropoz dizisinde 'Asu' karakterine hayat veren Merih Dilber, 7 Ekim 1997 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Ankara TED kolejinde tamamladıktan sonra Amerika'da New York'a yerleşerek Stella Adler Studio of Acting'de 3 sene oyunculuk eğitimi almıştır. Daha sonra New York'ta Biz Bırakınca, Martı gibi tiyatro oyunlarında sahne almıştır.

Kendisi gibi oyuncu Melissa Dilber adında ikiz kardeşi vardır. Andropoz dizisinde ikiz kardeşi 'Ahu'yu canlandırmaktadır. Merih Dilber terazi burcudur. Yetenegi ve güzelliği izleyicilerinden tam not alan Merih Dilber, günümüzde 25 yaşındadır.

MERİH DİLBER KAÇ YAŞINDADIR?

1997 yılında Ankara'da dünyaya gelen Merih Dilber, günümüzde 25 yaşındadır.

MERİH DİLBER NERELİ?

1997 doğumlu güzel oyuncu Ankaralı'dır.

MERİH DİLBER'İN BURCU NEDİR?

Merih Dilber Terazi burcudur.

MERİH DİLBER İNSTAGRAM ADRESİ NEDİR?

Merih Dilber'in İnstagram hesabı @merih_dilber' dir. Oyuncunun Instagram hesabında 2.707  kullanıcı takipçisi bulunmaktadır.

ANDROPOZ DİZİSİNDE AHU VE ASU KİMDİR?

Andropoz Merih Dilber (Asu) İnstagram adresi ne? Merih Dilber kimdir, kaç yaşında?

Merih Dilber, Andropoz dizisinde kardeşiyle birlikte rol almaktadır. İkiz kız kardeşi Melissa Dilber, dizide 'Ahu' karakterini canlandırmaktadır. Dizide Timuçin çiftinin bekar ve müzmin kızları olan Ahu ile Asu, kasabanın güzel ve tehlikeli kızlarıdır.

MERİH DİLBER'İN OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

Columbia MFA yönetmen öğrencileriyle işbirliği yaptı ve sahnede Bakhai gibi klasik oyunlar sergiledi. Baumann Centre, NY'de Claudia Macaroni'nin orijinal oyunu As We Let Go'da oynadı.

2021 yılında Emmy ödüllü kast direktörü Louise Kiely tarafından ikiz kardeşi Melisa ile oyuncu kastına dahil edildikler.Emmy ödüllü oyuncu yönetmeni Louise Kiely tarafından BBC3'te yayınlanacak olan Wrecked'de rol aldı. Belfast’ta çekimleri gerçekleşen Wrecked adlı dizi Ekim 2022'de BBC3’de yayına girecektir.

Günümüzde yine kardeşi Melisa ile birlikte Netflix ekranlarında yayınlanacak olan Andropoz adlı dizinin oyuncu kadrosunda yer almıştır.Dizide Engin Günaydın, Tamer Karadağlı, Derya Karadaş, Turgut Tunçalp, Gülçin Santırcıoğlu, Şebnem Hassanisoughi, Doğa Zeynep Doğuşlu, Ergin Torun, gibi oyuncularla birlikte rol almıştır.

 

 

 

Andropoz Merih Dilber (Asu) İnstagram adresi ne? Merih Dilber kimdir, kaç yaşında? ile ilgili etiketler Andropoz Dizisi Merih Dilber
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.