Zuckerberg'ün ardından Jeff Bezos da 'sığınağa' taşındı! Büyük felakete mi hazırlık yapıyorlar? Korkutan komplo teorileri...

Amazon’un kurucusu Jeff Bezos, 30 yıl yaşadığı Seattle’ı terkederek "sığınağa" taşındı. Geçtiğimiz hafta da Meta'nın patronu Zuckerberg'ün de yeni taşındığı devasa villasına sığınak yaptırması gündem olmuştu. Ünlü milyarderlerin peş peşe neden böyle bir şey yaptıkları merak konusu olurken, felakete karşı hazırlık yaptıkları konuşuluyor.

Son günlerde ünlü milyarderler Mark Zuckerberg ve Jeff Bezos'un gizli yeraltı sığınakları inşa ettirdikleri ve bir felakete karşı hazırlık yaptıkları konuşuluyor.

Dünyaca tanınan teknoloji devlerinin bu hazırlığının altında yatan neden Twitter (X)'da bazı komplo teorilerinin ortaya çıkmasına neden oldu.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri