Zirve yine değişmedi! Avrupa'da en çok satılan otomobil markaları belli oldu

10. Dacia - 557.253 Adet

Dacia 1966 yılında Romanya'da kurulduğunda çok net bir misyonu vardı. Romen halkına modern, güvenilir ve uygun araç sahibi yapmaktı. Günümüzde de Romanya olarak bilenen bölgeye, Romalıların verdiği isim olan Dacia adıyla onurlandırıldı. Renault 1999 yılında Dacia'yı satın alarak stratejik bir dönüşümün ilk temellerini attı. Dacia böyleye bir Gruope Renault markası oldu ve bu da daha kaliteli bir üretim döneminin başlangıcını müjdeledi. 

Rakiplerine göre daha uygun fiyatıyla, gelişmekte olan ülkeler için tasarlanan, dayanıklı bir aile sedanı olan Logan; markanın yeniden doğmasını sağladı. Logan otomotiv dünyasında hemen farkını gösteri ve 2005 yılında piyasaya sürüldüğü Batı Avrupa da dahil olmak üzere çok ciddi bir ticari başarı sağladı. 

Dacia otomotiv endüstrisinin alışılagelmiş kabullerini Duster ile bir kez daha yıktı. Duster piyasadaki en ekonomik SUV olmanın yanı sıra gerçek off-road becerilerine sahip çekici bir otomobil. Bir kez daha, marka önemli ticari başarı yakaladı.

Akaryakıtta yeni dönem bugün başladı Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Son 7 yılın en büyük Güneş patlaması gerçekleşti Altın yatay seyirde! İşte 15 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Arda ağları sarstı, Ancelotti'nin tepkisi sosyal medyayı salladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan 2 ismi çağırdı! Çok kritik kararlar çıkacak