Zeka oyunları finalistini o soru eledi! Kim Milyoner Olmak İster'de finalistin yanıtı izleyiciyi üzdü!

ATV'nin en sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de finalistin verdiği yanıt herkesi üzdü. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile ekrana gelen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının dün akşam yayınlanan yeni bölümünde 2018 ve 2019 yıllarında Türkiye zekâ oyunlarında finalist olma başarısı göstermiş olan 22 yaşındaki genç yarışmacının elendiği soru sosyal medyada çok konuşuldu.

Kim Milyoner Olmak İster yarışma programı her hafta farklı soru ve yarışmacılar ile ekranlara geliyor. Yarışmada bu hafta farklı bir yarışmacı yer aldı. Yepyeni bölümleri ile izleyenleri heyecanlandıran yarışmada sanat, spor, tarih, matematik ve genel kültür alanında farklı konular yer alıyor. Yarışmada son bölümde 2018 ve 2019 yıllarında Türkiye zekâ oyunlarında finalist olma başarısı göstermiş bir isim olan 22 yaşındaki Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisi Sena Aleyna Erdoğan yer aldı.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Toz taşınımı ve kuvvetli yağışa dikkat! Tedbirinizi alın... Sağanak yağış geliyor...