Yüzüne kaldırım taşı atılan genç kız ilk kez konuştu: “15 yaşındayım, hayatım karardı, yüzüm değişti”

Sultangazi'de kitap almak için evden çıkan 15 yaşındaki M.N.K ve bir kız arkadaşı, bir grup erkeğin sözlü tacizine uğramış ve sonrasında çıkan kavgada genç kızın yüzüne kaldırım taşı atılmıştı. Kızlara yardım için gelen bir gencin ise kavgada kulağı kesilmişti. Korkunç olayın ardından genç kız yaşadıklarıyla ilgili ilk kez konuştu.

Geçtiğimiz Perşembe günü saat 15.30 sıralarında Sultangazi’de Eski Habibler Mahallesi’nde meydana gelen olayda, kitaplarını almak için evden çıkan 10’uncu sınıf öğrencisi M.N.K.'nin kız arkadaşıyla iddiaya göre önce parkta bir grup erkeğin sözlü tacizine uğraması ardından kızların peşini bırakmayan grupla çıkan kavgada fırlatılan kaldırım taşı nedeniyle burnuna 5 dikiş atılması ve 5 dişinin kırılması Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı. Olayda gruba tepki gösteren genç kızın arkadaşının ise kulağının kesildiği ortaya çıkmıştı. Tepkilerin çığ gibi büyüdüğü olayda genç kıza kaldırım taşı attığı belirtilen kişi ile 1 kişinin tutuklandığı öğrenilirken, 3 çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olan M.N.K. yaşadıklarını ilk kez İhlas Haber Ajansı muhabirine anlattı. Genç kız burnundaki 5 dikiş ve kırılan 5 dişi nedeniyle sıkıntı yaşarken, ailesi ise şüphelilerin en yüksek cezayı almasını istediklerini ifade etti.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!