Yüzü tanınmaz hale geldi! Köpek saldırısına uğrayan Tuğba Altıntop canını zor kurtardı

Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren eski model Tuğba Altıntop, Şile'de bir köpeğin saldırısına uğradı. Yüzünden yaralanan Altıntop apar topar hastaneye götürüldü. 45 yaşındaki Altıntop'un yüzüne dikiş atıldı.

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman ile evliliğinden Su El Roman ile Şevval El Roman adında iki kızı bulunan eski model Tuğba Altıntop talihsiz bir olay yaşadı. Bir dönem podyumların en çok arananan isimlerinden biri olan Altıntop köpek saldırısına uğradı.


YÜZÜNE DİKİŞ ATILDI


1996 yılında Miss Turkey güzeli seçilen eski manken ve şarkıcı Tuğba Altıntop, arkadaşlarıyla birlikte gittiği Şile'de bir köpeğin saldırısına uğradı. Yüzünden yaralanan ve kanlar içinde kalan Altıntop, hastaneye götürüldü. Tuğba Altıntop'un göz altına ve çenesine dikiş atıldı.

Altıntop'un yakın arkadaşı olan sunucu Simge Tertemiz, sosyal medya hesabından "İnanamıyorum büyük geçmiş olsun. Tüylerim diken diken... Aradım sesini duydum, çok şükür Tuğbişimin sağlık durumu iyi. Rabbim şifa versin. Seni seviyorum. En kısa sürede o güzel yüzünle, sağlıkla aramızda olman dileğiyle kardeşim. Gelmiş geçmiş olsun" notunu paylaştı.











11 bin puanı aştı Çılgın Sayısal Loto sonuçları 22 Mayıs 2024! SASA’nın patronu konuştu
Sonraki Haber