Yüzde 18'den yüzde 8'e düşen ürünler! KDV indirimi yapılan ürünler hangileri?

Yüzde 18’den yüzde 8’e düşen ürünler! KDV indiriminin Resmi Gazete’de yayınlandıktan sonra yürürlüğe girmesi sonrasında yüzde 18’den yüzde 8’e düşen ürünler vatandaşlar tarafından aranmaya başladı. KDV oranlarındaki indirim yıl sonuna kadar devam edecek. Hangi ürünlerde KDV indirimi olacak? KDV indirimi yapılan ürünler neler?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından yapılan açıklamalar sonrasında yapılan KDV indirimi, Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Birçok sektörde 2020 yılı sonuna kadar yüzde 18’den yüzde 8’e düşen ürünler ile KDV indirimi uygulanacak.

Vatandaşlar KDV indirimi detaylarını araştırmaya başladı. Buna göre, belirlenen sektör ve iş kollarında tanımlı mal ve hizmetlerin sunulmasında uygulanan KDV oranları, yıl sonuna kadar geçerli olmak üzere yüzde 18'den yüzde 8'e indirildi.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları