Yusuf Yusuf filminin konusu nedir? Yusuf Yusuf oyuncuları kimlerdir?

23 Şubat Salı günü Show TV yayın akışında yer alan Yusuf Yusuf filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film Yusuf Yusuf konusu nedir, Yusuf Yusuf oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

23 Şubat Salı günü Show TV yayın akışında yer alan Yusuf Yusuf adlı komei filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Yusuf Yusuf 2014 yılında vizyona girmiştir. Yusuf Yusuf adlı komedi filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Yusuf Yusuf filminin konusu nedir, Yusuf Yusuf oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Yusuf Yusuf filminin konusu ne?

Süreç Film'in yapımcılığı ile hayata geçen film çocukluğundan bu yana otomobil tutkusu olan ve bir araba yarışçısı olma hayali ile yaşamkta olan Yusuf'un hikayesini ele almaktadır. Fakat şans Yusuf'a gülmeyecek, gerçek hayat, hayalleri konusunda pek de cömert davranmayacaktır.

Şimdilerde Ankara'da dolmuş şoförlüğü yapmakta olan Yusuf artık tam bir modifiye tutkunu olmuştur. Bir gün yine dolmuş sürdüğü esnada papaz olan bir yolcuyu arabasına almıştır. Ancak bu papaz görünümlü adam, o gün Ankara'ya gelen Papa'ya suikast düzenlemek isteyen Yusuf adında bir militandır. Artık iki Yusuf bir dolmuşun içindedir ve biri can almaya çalışırken diğeri can kurtarmak için çabalamaya başlayacaktır.

Yusuf Yusuf filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Ersoy Güler

Oyuncular: Ali Sunal, Burak Satıbol, Oya Başar

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 26 Aralık 2014

Fenomen Reynmen, sevgilisine evlilik teklifi etti CHP'li belediyede onlarca kişi işten çıkarıldı TÜRK-İŞ nisan ayı açlık ve yoksulluk sınırını açıkladı
Sonraki Haber