Yüsra Geyik ve Rıza Kocaoğlu aşk mı yaşıyor?

Çukur dizisinde Aliço karakterine hayat veren Rıza Kocaoğlu ile Arka Sokaklar dizisinde rol alan Yüsra Geyik'in aşk yaşadığı iddia edildi. Geyik sosyal medya hesabından açıklama yaptı ve hakkında çıkan aşk iddialarını kesin bir dille yalanladı.

Rıza Kocaoğlu rol arkadaşı Hazal Subaşı ile geçtiğimiz ay ayrılmıştı. Ayrılığın ardından Rıza Kocaoğlu'nun kendinden 12 yaş küçük oyuncu Yüsra Geyik ile gözlerden uzak aşk yaşamaya başladığı iddia edildi.

ŞAPKA İLE YÜZÜNÜ KAPATTI

Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban'ın kızı Zeliş'i canlandıran Yüsra Geyik ve Kocaoğlu birlikte kameralara yakalandı. Flaşların patlamasıyla birlikte ikili neye uğradığını şaşırırken, Yüsra Geyik tanınmamak için başındaki şapka ile yüzünü kapattı.

Araçtan iner inmez apar topar apartmanın yolunu tutan Rıza Kocaoğlu, gazetecilerin sorduğu hiçbir soruya cevap vermedi. Araçta olan Yüsra Geyik ise, Kocaoğlu’nun evinin önünden hızla ayrıldı. Yüsra Geyik instagram hesabından Kocağlu'nun çektiği bir fotoğraf da yayınlayınca aşk iddialara gündem oldu.

Genç oyuncu haberlerin gündem olmasının ardından açıklama yaptı.

"DOĞRU OLMADIĞINI BELİRTME İHTİYACI HİSSEDİYORUM"

Genç oyuncu açıklamasında "Aşk haberlerinin doğru olmadığını belirtme ihtiyacı hissediyorum çünkü oldukça kesin ifadelerle hızlıca yayılıyor" dedi.

Galatasaray'da başkan adayı Süheyl Batum'un listesi belli oldu Murant adam Jayden Oosterwolde! Sezonu kapattı derken, geri döndü! İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 80’e ulaştı
Sonraki Haber